Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan lehet feldolgozni hogy...

Hogyan lehet feldolgozni hogy gyerek nélkül kell leélni az életemet?

Figyelt kérdés
2011. nov. 5. 10:34
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
kezdj érdeklődni a tegyesznél. magamat ismétlem, tudom, de a boldogtalanságba nem szabad beletörődni. nem, ha van más lehetőséged is! ne kövess el jóvátehetetlen bűnt saját magad ellen, ne legyél megkeseredett, másod boldogságát irigylő öregasszony. legyél boldog, unokái körül sürgölődő öregasszony.
2011. nov. 5. 13:59
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
én is 34 vagyok amúgy. el tudom képzelni mit érzel. legyél elszánt, határozott. nagyon szurkolok neked!
2011. nov. 5. 13:59
 13/25 A kérdező kommentje:

Akkor hová kéne fordulnom?

Az lehetséges hogy elkezdem mint egyedül álló,és ha esetleg a férjem meg gondolná magát közben az is megoldható?Imádom a férjem,de nehéz lenne baba nélkül!

2011. nov. 5. 14:01
 14/25 A kérdező kommentje:
Jaj,most már záporoznak a könnyeim!
2011. nov. 5. 14:02
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
szerintem azért záporoznak a könnyeid, mert most jöttél rá, hogy a szívedben már meghoztad a döntést régen. nem tudom, hogy házasként jelentkezhetsz-e egymagad a gyerekért, légyszi aki járatosabb ebben, az válaszoljon. olyat is hallottam, hogy akinek van szülésznő ismerőse, az könnyen juthat kórházban hagyandó babához nyílt örökbefogadással a tegyesz kihagyásával.
2011. nov. 5. 14:05
 16/25 A kérdező kommentje:
És ha van szülésznő ismerősöm,akkor mi a menete?Vele kéne beszélnem és hogyan tovább?Hogyan lehet ebből kihagyni a tegyeszt?A férjem,valójában élettársam,de már 11 éve és már mindenki így mondja a családban,de hivatalosan élettársak vagyunk.
2011. nov. 5. 14:15
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Ne add fel. Én is azt mondom, hogy inkább egyedül neveljek fel gyermeket, mint hogy gyermek nélkül éljek. Ha rendezettek az életkörülményeid, egyedül állóként is esélyed van újszülöttre. Hajrá, vágj bele. Én választás elé állítanám a férjemet, vagy gyerek, vagy akkor elválnék.

Gyermeket nevelni hatalmas öröm. Vágj bele, még nem késő.

egy 2,5 éves kis srác anyukája

2011. nov. 5. 15:18
 18/25 anonim ***** válasza:

Az ismerősöm akiről írtam, hogy 3 év után kapott újszülöttet, ő is házas volt, de egyedülállóként adta be a kérelmet (bár ők később valóban elváltak).

A lehetőség adott, csak élni kell vele.

2011. nov. 5. 16:09
 19/25 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek a biztató szavakat és tanácsokat,akkor valamilyen formában az út végén lehetek még anyuka!
2011. nov. 5. 16:38
 20/25 anonim ***** válasza:

azért azt nem állítom, hogy a gyereknevelésnek minden perce öröm, de az biztos, hogy számomra ez ad értelmet az életnek, semmi sem fogható hozzá.

a szülésznő ismerősödet kérdezd meg, van-e mód arra, hogy ha ismer olyan kismamát, aki le akar mondani a gyerekéről, hogy összehozzon téged az illetővel. ha belegondolok, védőnő is tudhat ilyen kismamákról. akkor megismerkedsz a kismamával és megbeszélitek a dolgot. utána nemtommilyen hatóságnál elrendezitek a papírokat. én így értettem a dolgot, mikor (itt a gyk-n) írt róla valaki.

2011. nov. 5. 18:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!