Hogyan lehet feldolgozni hogy gyerek nélkül kell leélni az életemet?
Akkor hová kéne fordulnom?
Az lehetséges hogy elkezdem mint egyedül álló,és ha esetleg a férjem meg gondolná magát közben az is megoldható?Imádom a férjem,de nehéz lenne baba nélkül!
Ne add fel. Én is azt mondom, hogy inkább egyedül neveljek fel gyermeket, mint hogy gyermek nélkül éljek. Ha rendezettek az életkörülményeid, egyedül állóként is esélyed van újszülöttre. Hajrá, vágj bele. Én választás elé állítanám a férjemet, vagy gyerek, vagy akkor elválnék.
Gyermeket nevelni hatalmas öröm. Vágj bele, még nem késő.
egy 2,5 éves kis srác anyukája
Az ismerősöm akiről írtam, hogy 3 év után kapott újszülöttet, ő is házas volt, de egyedülállóként adta be a kérelmet (bár ők később valóban elváltak).
A lehetőség adott, csak élni kell vele.
azért azt nem állítom, hogy a gyereknevelésnek minden perce öröm, de az biztos, hogy számomra ez ad értelmet az életnek, semmi sem fogható hozzá.
a szülésznő ismerősödet kérdezd meg, van-e mód arra, hogy ha ismer olyan kismamát, aki le akar mondani a gyerekéről, hogy összehozzon téged az illetővel. ha belegondolok, védőnő is tudhat ilyen kismamákról. akkor megismerkedsz a kismamával és megbeszélitek a dolgot. utána nemtommilyen hatóságnál elrendezitek a papírokat. én így értettem a dolgot, mikor (itt a gyk-n) írt róla valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!