Köki Terminálban megnyílt már a Kackac játszóház?
Igen!
Bent nem voltam, de tömve volt.
igen
a ket es fel evesem semmit se tudott igazan a zsetonokkal kezdeni, igy en "vertem el" a jatekgepeken, hat kihagytam volna
en masodik babaval vagyok terhes, a fiam viszont igenyli, hogy vele menjek, hát nem vagyok kis darab alapbol se, de orakon at kuszni maszni.. es azt se tudom mondani, hogy legkozelebb massal megy, mert egyedulv agyok vele (a fiamnak isszonyatosan tetszett)
van kulon homokozo meg ilyesmi, sokkal jobban el lehet tolteni az idot, mint elso pillantasra latszott, az ott dolgozok kedvesek
a pelenkazo ilyen utazoborzalom, elegge ingott, feltem ratenni a gyereket, nem egy stabil dolog, es nem lattam szoptatósarkot, de ezt leszamitva a wc szep tiszta rendes volt
a ruhatar onkiszolgalo, meg van egy kisebb szekreny, amibe nem fer el a taska, ugyhogy en vittem a taskat, a kabatbol kiszedtem mindent, ami ertekes
van bufe, 150 ft egy palacsinta, az ízlett a fiamnak (bar annyira nem, hogy egynel tobbet egyen meg, 2-3at eszik itthon), a masodikat, amit kert, azt megettem en, semmi bajom nem volt vele :)
van homokozo, amit mas jatszohazban nem lattam
amin leakadtam, hogy odajott egy nagyobb gyerek, es egyreszt pénzt kért (?!), masreszt, hogy lentrol hozzunk fel neki labdakat (ertitek, felidos elmultam, kisgyerekkel voltam, es odajon kommandirozni). szepen elkuldtem, sajnos tul szepen, mert parszor meg visszajott. (kesobb lattam a szuleivel, teljesen normalisan tuno konszolidalt szulei voltak..)
kb ennyit tudok elmondani, elso benyomas vegyes, tobbnyire jo, ha nem terhesen mentem volna oda, vagy lenne mas "út" is, akkor meg jobb lett volna.
Köszi a válaszokat!
Tényleg annyira más, mint a többi játszóház, mint ahogy azt hirdetik? El nem tudom képzelni, milyen lehet, mert azok alapján, amit írtál, épp elég mozgalmasnak, mászkálósnak tűnik, (mint pl. az Eleven Park)
nem annyira olyan, mint az elevenpark, de elegge mozgos, ugralo az elevenparkban tobb van meg nagyobb..
annyira nem mas, de jó hely. egyszer megeri megnezni, ami utana, azt te dontod el.
a napijegy 1800 ft, a lurdyban is annyi (nekem a lurdy jon be a legjobban), ahhoz kepest nagy hely, keves jatek.
sok erdekesseg van, de igazabol a gyereken mulik neki mi jon be
nekem tetszik az a "szoba", ami tele van labdaval, es egy geppel, amit ha bekapcsolt, levegot fuj ki, ha egy egesz szatyor labdat beledobsz, labdaeso lesz :D viszont ezert nekem nem eri meg ket hengeren es ket pokhalon "vegigverekedni" magam, oldalazva se tudok a hengereken atmenni a hasam miatt, ugyhogy inkabb elore mentem at, ugy meg szuk volt (plussz hatizsak), a pokhalon meg valahogy "atbrekeltem" magam.. oreg vagyok ehhez :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!