ÁLlítólag ha a terhesség alatt valaki jobban kívánja a sós ételeket, akkor az fiú lesz. Van ebben valami, vagy csak mendemonda?
Szia!
Én az első lányomnál a 16. hétig csak a sósat kívántam, mégis kislány lett. Mikor lakodalomban voltunk, elég furcsán néztek rám, mert akikor az esküvői tortát vágták fel, és ették a vendégek, én akkor is fasírtot ettem.:)
üdv. Csilla
Szia!
Hááát, elég mókásnak hangzik! Igaz, én is hallottam mindenfélét, amikor még a pocakomban volt a csöppem. (Ki mit kíván, a has formája, stb.) Mindenesetre sosem voltam édesszájú, de a terhesség alatt én voltam a cukrászdák és fagyizók stabil megélhetési pontja, az biztos! :))
köszi mindenkinek! :)
én nagyon sósat kívánós vagyok, ha az édesre ránézek elfog a hányinger. úgy vagyok vele, hogy legalább nem hízok, úgyis jönnek majd rám a kilók.
de nekem teljesen mindegy, hogy fiú lesz-e vagy lány, egészséges legyen az a lényeg.
köszi még egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!