Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » ÁLlítólag ha a terhesség...

ÁLlítólag ha a terhesség alatt valaki jobban kívánja a sós ételeket, akkor az fiú lesz. Van ebben valami, vagy csak mendemonda?

Figyelt kérdés
2009. máj. 5. 10:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Én az édeset kívántam és nagyon fiú lett. :-)
2009. máj. 5. 10:27
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Én a sósat kivántam és lányom lett.
2009. máj. 5. 10:28
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Én a savanyút kívántam folyamatosan és fiú lett!
2009. máj. 5. 10:28
 4/12 anonim ***** válasza:
76%

Szia!

Én az első lányomnál a 16. hétig csak a sósat kívántam, mégis kislány lett. Mikor lakodalomban voltunk, elég furcsán néztek rám, mert akikor az esküvői tortát vágták fel, és ették a vendégek, én akkor is fasírtot ettem.:)

üdv. Csilla

2009. máj. 5. 10:31
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Hááát, elég mókásnak hangzik! Igaz, én is hallottam mindenfélét, amikor még a pocakomban volt a csöppem. (Ki mit kíván, a has formája, stb.) Mindenesetre sosem voltam édesszájú, de a terhesség alatt én voltam a cukrászdák és fagyizók stabil megélhetési pontja, az biztos! :))

2009. máj. 5. 11:04
 6/12 A kérdező kommentje:

köszi mindenkinek! :)

én nagyon sósat kívánós vagyok, ha az édesre ránézek elfog a hányinger. úgy vagyok vele, hogy legalább nem hízok, úgyis jönnek majd rám a kilók.

de nekem teljesen mindegy, hogy fiú lesz-e vagy lány, egészséges legyen az a lényeg.

köszi még egyszer.

2009. máj. 5. 11:10
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Én sósat és savanyút kívántam és fiam lett.
2009. máj. 5. 11:25
 8/12 anonim ***** válasza:
Eleinte a gyümiket kívántam, a közepétől az édeset. Mindenki azt mondta, lányom lesz a hasam formájából és az édességekből.. Hát, teljes mértékben fiú lett!
2009. máj. 5. 11:54
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
én az 1-3 hónapban az összes kivit felvásároltam,majd reggel sós,délután édes...és ahogy közeledtem a végéhez,egyre jobban az édeset kívántam.és lett egy csodaszép fiam
2009. máj. 5. 11:54
 10/12 anonim ***** válasza:
Szia! Én éjjel-nappal levest ettem volnamindegy volt milyen csak leves legyen! Az egész életemben nem ettem annyit mint akkor, és először fiam lett, másodszor lányom, a harmadik terhességem pedig sajnos a 11. héten elhalt, missed ab lett a vége! Most várakozás van mikor jön a baba!
2009. máj. 5. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!