Mit gondoltok a Szofi névről?
19:27es vagyok!
én most 22hetes vagyok, de még nem tudjuk a kicsi nemét. 3-4ht mulva megyünk 4d-re, remélem akkor kiderül!:)
van már egy nagyfiam, aki 17hónapos:)
A falunkban most született egy kis Szofi, és mindenkinek nagyon tetszik a neve!!
Szerintem ez szuper név, és lehet, hogy azért mert nem dohányzom, de nekem első hallásra se jutott az eszembe.
Amúgy létezik még ez a fajta cigaretta?
A kis Szofi korosztályából szerinted vannak akik ilyet szívnak majd??! Az idősebb generáció, akiknek még cigit jelentett a Szofi, azok már kinőttek a csúfolódásból, nem?
Még két gondolat:
az első gyerekemet a környezet "nyomására" másnak neveztem el, mint amit _igazán_ akartunk.. :-(
Azóta is bánom!!!
Egy barátnőm a múlt héten született kisfiának adott más nevet, mint amit szeretett volna, de már előre tudta, hogy rossz döntést hoz.
Én amellett vagyok, hogy amit TI gondoltok, az lesz a legjobb! A csúfolódás elméleti dolog, feltételezés.
És még egy Emesét is lehet csúfolni, hogy nem áll jól a szeme sem, meg nem tudom, de egy csomó ilyen van még..
tök mindegy, mi lesz a neve, ha csúfolni akarják, fogják is!
nekem nagyon tetszik ez a név, de sajnos, én hülye, így neveztem el a kutyámat, nem gondoltam rá, hogy akár a leendő lányom is lehetne Szofi...
Minden nevet lehet csúfolni valamivel ha nagyon belemagyarázzuk.
Ezt a nevű cigit pedig a mai fiatalok nem ismerik már, nemhogy a születendő babád korabeliek....
Nekem tetszik a név.
Van egy Szofi nevű kislány a csoportunkban, nagyon cuki, olyan Szofis, neki azért ez a neve, mert angol apukája van, így valóban külföldön is megállja a helyét.
Zsófi is van a csoportunkban, a 22 hónapos fiam érthetően mondja mindkét lány nevét, szóval a különbséget is lehet hallani. De itt Mo.-n szerintem mindenképp Szófia legyen.
A Szofi mint keresztnév nekem olyan mint a Lili, Emma, Dorka stb, olyan kislányos. Felnőtt korában jobban jár a Szofiával.
Szerintem semmi baj a névvel.Nagyon szép.
Sok boldogságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!