Kleopátra vagyok, te is az vagy?
Szia Kedves "csapattárs" !
Szintén tejben pancsizunk állandóan, csak nálunk az a "bibi", hogy a kicsi most lesz 18 hónapos és még mindig spriccel. Sokszor áll fent az a történet, hogy fürdésnél lehajolok, hogy levegyem a zoknim mire mindkét cicimből úgy spriccel mintha slagból jönne. Ilyenkor szoktam dilemmázni, hogy a fürdővízbe "engedjem" vagy a fürdő járólapjára pazaroljam! :D
Mondjuk inkább ez, mint szenvedjünk az etetéssel!
Mekkora a babád? Fiú vagy lány?
Hasonló az én helyzetem is. 4 hónapos fiú babám van. Időnként azzal szórakozik, hogy rászívja magát a cicire, aztán egy nagy húzós cuppanással elengedi. Gondolhatjátok, milyen messzire spriccel a tej, ráadásul mindkettőből.
Gond nélkül szoptatok bárhol, de extra vastag melltartóbetétet kell használnom, hogy ne ázzon el a pólóm a másik oldalon. Otthon inkább textilpelusba csomagolom a szabad mellemet.
Bevallom, nem zavar ez az egész. Tényleg az a lényeg, hogy jól tudjuk lakatni a babát, a kellemetlenségek meg sokszor inkább viccesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!