Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kleopátra vagyok, te is az vagy?

Kleopátra vagyok, te is az vagy?

Figyelt kérdés
Minden szoptatásnál tejben úszok.
2011. okt. 23. 18:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Kleopátra lótejben fürdött.... ;)
2011. okt. 23. 18:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Szamártej volt az.
2011. okt. 23. 18:49
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia Kedves "csapattárs" !

Szintén tejben pancsizunk állandóan, csak nálunk az a "bibi", hogy a kicsi most lesz 18 hónapos és még mindig spriccel. Sokszor áll fent az a történet, hogy fürdésnél lehajolok, hogy levegyem a zoknim mire mindkét cicimből úgy spriccel mintha slagból jönne. Ilyenkor szoktam dilemmázni, hogy a fürdővízbe "engedjem" vagy a fürdő járólapjára pazaroljam! :D

Mondjuk inkább ez, mint szenvedjünk az etetéssel!

Mekkora a babád? Fiú vagy lány?

2011. okt. 23. 18:50
 4/5 A kérdező kommentje:
2 hónapos lány
2011. okt. 23. 18:55
 5/5 anonim ***** válasza:

Hasonló az én helyzetem is. 4 hónapos fiú babám van. Időnként azzal szórakozik, hogy rászívja magát a cicire, aztán egy nagy húzós cuppanással elengedi. Gondolhatjátok, milyen messzire spriccel a tej, ráadásul mindkettőből.

Gond nélkül szoptatok bárhol, de extra vastag melltartóbetétet kell használnom, hogy ne ázzon el a pólóm a másik oldalon. Otthon inkább textilpelusba csomagolom a szabad mellemet.

Bevallom, nem zavar ez az egész. Tényleg az a lényeg, hogy jól tudjuk lakatni a babát, a kellemetlenségek meg sokszor inkább viccesek.

2011. okt. 23. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!