Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Yasminelle-t szedő anyukák!...

Yasminelle-t szedő anyukák! Változott a mensitek? Nekem igen furcsa lett!

Figyelt kérdés

6 hónapja szültem, szülés utáni 7. héten jött meg először, és azóta rendszeresen 27-29 napra.

Igaz, úgy jött meg, h 2 napig volt (elég nagy mennyiség), 2-3 napig semmi, aztán 1-2 napig megint megvolt.

Nem szoptatok már sajnos, Yasminelle-t írt a doki.

Most szedtem be az 1. levéllel, a 4. tablettaszünetes napon jött meg. 3 napig tartott csak, és annyira kevés volt, mint terhességem előtt kb a 4. napomon szokott.

Ez normális? V változik még a köv. levél bevétele után?

Nálatok h volt/van?

2009. máj. 4. 07:28
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen,normális.Nem kell"megijedni".Én is ezt a fogamzásgátlót szedem.Nekem a 3.napon szokott megjönni és kevés/ált.3-4 napig tart/,viszont a menses görcsök sem erősek.Ez az egyik legjobb gyógyszer.Nekem a mellméretem is nőtt és nem híztam egy dekát sem tőle.Gratulálok a babádhoz!Üdv.
2009. máj. 4. 07:41
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, megnyugtattál! :)

Tulajdonképpen nem bánom, h csak ennyi van, csak megijedtem! Így viszont örülök. :)

Köszi!

2009. máj. 4. 15:09
 3/3 anonim ***** válasza:

Azt hiszem, hogy normális. Én is szülés után kezdtem el szedni a Yasminelle-t, előtte mást használtam. Két hónapos volt a fiam, tejem nem volt egyáltalán, így a doki ezt írta fel. A mensim megjött normálisan mielőtt elkezdtem szedni, de a harmadik levél után én abbahagytam, mert össze-vissza véreztem. Nem csak akkor volt meg, amikor kellett volna, hanem ciklus közben még kétszer néhány napig.

Az én türelmem elfogyott, abbahagytam, de két hónapja nem jutottam el a dokihoz, azóta sem szedek semmit. Viszont ahogy abbahagytam a Yasminelle-t, egyből visszaállt a ciklusom a normálisra, 28. napra jön meg, három napig tart, semmi köztes vérzés.

Más baj egyébként nem volt vele, étvágyam nem nőtt, nem szédültem, stb.

2009. máj. 4. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!