Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van olyan keresztnév, hogy...

Van olyan keresztnév, hogy Chanel?

Figyelt kérdés
Nem csenelnek kell ejteni,hanem sánel!Mint Coco!
2009. máj. 4. 06:45
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem itt magyarországon nincs ilyen név.Lehet anyakönyveztetni de sokat kell mászkálni utána és állitolag drága(40-50 ezer).De az anyakönyvi hivatalba utána tudsz nézni.
2009. máj. 4. 07:22
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Igaza van az előttem válaszolónak. Ilyen név nincs Mo-on.

Kérvényeztetheted, de csak azt érnéd el, h Sanel, vagy Sánel lenne bejegyezve!

2009. máj. 4. 07:52
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen keresztnév nincs, egyébként a franciában is vezetéknév.. Lehet kérvényezni, de elég macerás és csakis magyar helyesírással írva engedik, ha egyáltalán elfogadják..
2009. máj. 4. 07:56
 4/8 anonim ***** válasza:
83%
Ez komoly hogy Sanelnek jegyeznék be...?uhhh,az gáz.Én szlovákiában élek,itt már bejegyzett név gondolom,mert én ismerek egy Chanelt,és itt ugy jegyezték be ahogy irni kell.Szerintem gyönyörű név próbákozz meg vele.
2009. máj. 4. 08:29
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Sánelnek jegyeznék be, mert a magyar írásmód szerint lehet csak.Mint a Dzsenifert.Ez a törvény.
2009. máj. 4. 08:40
 6/8 A kérdező kommentje:
Szerintem nem,mert van egy Aphrodithe nevű ismerősöm!Nek i is úgy írják!De majd meglátjuk!Köszi mindenkinek!:)
2009. máj. 4. 11:48
 7/8 anonim válasza:
nekme szomszedomat ugyhivjak hogy jennifer es igy is irja Jennifer mert azt mondtak hogy amerikaiak a rokonok:D
2011. júl. 18. 19:11
 8/8 anonim ***** válasza:
2011. júl. 18. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!