Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen ajándékot vigyek egy...

Milyen ajándékot vigyek egy újszülöttnek és anyukájának?

Figyelt kérdés

Most szült a barátnőm.Mikor mehetek otthon hozzá látogatóba?Ill. mit illik ilyenkor vinni ajándékba?

Köszönöm!

2009. máj. 3. 19:52
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképpen meg kell a barátnőddel beszélni, mikor nem zavarsz!

A babának vinni lehet: popsitörlő, Gabi öblítő, rágóka.

Anyukának én mindig eddig egy nagy adag frissen sütött palacsintát vittem, azzal senki nem dobott még ki :-)

2009. máj. 3. 19:55
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Érdemes 2-3 hetet várni,de azért hivd fel hogy jöhetsz e! Nekem anno a bari nőm hozott gyümit,meg csokit! A babának meg babacsomagot:1 cumisüveg,kis csomag pelus popsitőrlő ,meg 1 rugdalozó igaz aszt kinőtte mire ideért!
2009. máj. 3. 20:04
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én a legjobban mindig a popsitörlőnek, és a pelenkának örültem.

A picike még úgy sem fogja értékelni, az anyukája viszont annál jobban, hogy nem kell a boltba rohanni pelusért.

Hatalmas segítség volt. De bárki kérdezte, hogy mit hozzon, mindíg pelust kértem

2009. máj. 3. 20:11
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
szerintem is pelus,csak kérdezd meg,milyet használnak,nem mindenkinek tetszik minden fajta vagy melyik popsitörlőt vidd. én örültem a 100 % pamut bodyknak,rugiknak is. Én nem igényeltem akkor semmilyen ajándékot,maga az öröm volt számomra,hogy a babámnak hoznak valamit és dicsérik + jó volt mindenkinek elmesélni,hogyan szültem,illetve ha dicsértek minket. Kérdezz rá,hogy mikor mehetsz,nehogy zavarj.
2009. máj. 3. 20:28
 5/6 anonim ***** válasza:
82%

nekem a legjobb barátnőm szült még augusztusban!

Én szülés után már ott voltam a kórházba, de csak délután mehettem be! Barátnőm nagyon örült nekem! :)

Szombaton jöttek haza, és vasárnap már telefonált hogy menjünk megnézni a keresztfiúnkat! :) Nagyon boldog voltam hogy vár minket és hogy ilyen hamar mehetünk! Igy egy két dologban tudtam is neki segíteni még ott voltunk! (összepakoltam elmosogattam, felmostam stb)

(sokan félnek hogy beteg lesz a baba hogyha korán látogatják, a keresztfiam 8 hónapos már és még nem is volt beteg :) )

Szóval szerintem a barátnődre halgass, és tőle kérdezd meg hogy mikor mehetsz! És azt is meg lehet kérdezni hogy minek örülnének a babával! De ha nem mond semmit akkor csak a pénztárca határozza meg hogy mit vigyél! Mi babahordozót vittünk!

De lehet: poppsitörlő, pelus, kispléd, rágóka, cumisüveg, cumi, gyerekjáték, gyerekruha,

anyukának: gyümölcs, virág, gyümölcslé, csoki, bonbon, valamilyen kisebb ajándék

2009. máj. 3. 21:10
 6/6 anonim ***** válasza:
63%
anyukának,ha szoptat szerintem nagyon jó ajándék a finom innivalók,szénsavmentes üdítők, ásványvíz,szoptatós tea csomag.
2009. máj. 3. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!