Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Karácsonyra Vtech Vsmile...

Karácsonyra Vtech Vsmile gépet tervezünk venni a kislányomnak, nektek milyen típus van?

Figyelt kérdés

Tapasztalatok érdekelnének, mert nem tudom hogy melyik lenne jó. Van a sima alapgép hagyományos joystick-kel , van rajzpados joystick, van olyan alapgép amihez vezeték nélküli irányító van....

Teszveszen sokat látok hálózati adapter nélkül. Boltban is anélkül árulják?

Olyanok válaszát kérném, akinek van ilyesmi játéka otthon , akinek meg nincs az kérem ne írja azt hogy ....hmmm nem tudom nekünk nincs ilyen a gyereknek!!!

2011. okt. 20. 13:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szia. Én is odáig voltam érte, karácsonyra ezt kapott a 3 éves kisfiam, teszveszen vettem gép+rajzos joy+4 játék (micimaci, thomas, bob, oroszlánkirály) 10.000-ért. Azt hittem, hogy hű de jó vásárt csináltam. Kb egy hétig játszott vele. Nagyon kezdetleges a grafikája, nehéz volt irányítani és mindig ott kellett ülni mellette, lényegében anya és apa játszott csak. Meguntam, eladtam, és vettünk egy XBox 360-at Kinekttel :) Na ezt csak dicsérni tudom :) Ehhez kapott a gyerkőc egy tigriskölykös játékot, hát mondanom sem kell, hogy odáig van érte :) Ha veleki megteheti, akkor erre érdemes benevezni, mert a Vsmile-t 1-2 éven belül kinövi, megunja, az Xbox-szal meg az egész család tud játszani :)
2012. jan. 17. 13:49
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Mert a te gyerkőcödnek nem tetszik.Nekünk rég meg van és szereti a gyerek!Egy ideig biztos nem adom el.
2012. jan. 18. 12:11
 13/16 anonim ***** válasza:
nálunk az art studio nevű játék vált be a vsmile-hoz le sem teszi... a többi még nem nagyon érdekli, de ez a rajzolós... három hét után is találunk rajta új dolgokat:-)
2012. jan. 22. 19:51
 14/16 anonim ***** válasza:
46%
Már nem aktuális, de nekem nem tetszik, hogy a kisgyerekek nem normális játékokkal játszanak, hanem ilyen gépekkel. Nem vagyok én sem öreg, 13 éves vagyok, de amikor én pici gyerek voltam akkor szerettem babázni, szerettem a társasjátékokat meg a plüssállatokat, meg a játékautókat is, lány létemre. Szerintem az sokkal szebb ajándék egy kisgyereknek. Nem azért mondom, mert én is eléggé 'kocka' tipus vagyok, de 13 évesen már babázni kis figurákkal és autókkal játszani már úgy sem lehet! Ez csak egy vélemény, remélem, nem pontoznak le.
2012. dec. 16. 20:28
 15/16 A kérdező kommentje:
Nos, furi egy 13 évestől ilyet hallani. Én 31 éves vagyok ,de már én is játszottam anno számítógépen gyerekkoromban. Igaz akkor még C64 volt a menő utána jött a Nintendo meg a Sega...
2013. jan. 15. 19:15
 16/16 anonim válasza:
34%

19 évesen én is teljesen egyetértek a 13 éves előttem lévő válaszolóval. Mikor olvastam a válaszokat, és kiderült, hogy 4!!!! éves körüli gyerkőcökről van szó egyenesen falnak mentem! Komolyan, lehet nem kell foglalkozni a gyerekkel annyit, mert játszik azon a sz_ron, de öli a fantáziát! Miért nem olvastok nekik mesét? Az is elég kalandos...vagy báboztok nekik. Én imádtam. És nem azért mert nem volt, mert már volt internetünk jóval az elterjedése előtt az a jó kis betárcsázós, és mindent megkaptam. De mégis, a legjobb az volt mikor pénteken megtanultam, és húztam a mamához játszani a gyerekekkel a szabadba. Felőlem vegyetek egy xbox-oot, de magatoknak...

így megy tönkre a társadalom.

egy francia pszichologia hallgató.

u.i: az 5 éves tesóm már 3,5 fél évesen olvasott, ma már nyomtatottan ír. a Ti gyerekeitek hogy állnak?

2013. febr. 5. 03:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!