Karácsonyra Vtech Vsmile gépet tervezünk venni a kislányomnak, nektek milyen típus van?
Tapasztalatok érdekelnének, mert nem tudom hogy melyik lenne jó. Van a sima alapgép hagyományos joystick-kel , van rajzpados joystick, van olyan alapgép amihez vezeték nélküli irányító van....
Teszveszen sokat látok hálózati adapter nélkül. Boltban is anélkül árulják?
Olyanok válaszát kérném, akinek van ilyesmi játéka otthon , akinek meg nincs az kérem ne írja azt hogy ....hmmm nem tudom nekünk nincs ilyen a gyereknek!!!
19 évesen én is teljesen egyetértek a 13 éves előttem lévő válaszolóval. Mikor olvastam a válaszokat, és kiderült, hogy 4!!!! éves körüli gyerkőcökről van szó egyenesen falnak mentem! Komolyan, lehet nem kell foglalkozni a gyerekkel annyit, mert játszik azon a sz_ron, de öli a fantáziát! Miért nem olvastok nekik mesét? Az is elég kalandos...vagy báboztok nekik. Én imádtam. És nem azért mert nem volt, mert már volt internetünk jóval az elterjedése előtt az a jó kis betárcsázós, és mindent megkaptam. De mégis, a legjobb az volt mikor pénteken megtanultam, és húztam a mamához játszani a gyerekekkel a szabadba. Felőlem vegyetek egy xbox-oot, de magatoknak...
így megy tönkre a társadalom.
egy francia pszichologia hallgató.
u.i: az 5 éves tesóm már 3,5 fél évesen olvasott, ma már nyomtatottan ír. a Ti gyerekeitek hogy állnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!