Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha nem házasodunk össze...

Ha nem házasodunk össze templomban attól még meg lehet keresztelni a gyerekeinket vagy alap feltétel hozzá a templomi esküvő?

Figyelt kérdés
2011. okt. 11. 19:52
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
24%

Én is csak polgári esküvőn vettem részt, mert mert nem tudom mondanai , hogy örökké.

Ettől függetlenül a gyerekeimet a lehető leghamarabb megkereszteltettem, és a papnak nem lenne joga kikötni a házasságot, mert a gyerekről van

szó, nem a szülőről.

Azért mert én pokolra jutok elvileg, nehogy már a gyerekeimet is vinnem kelljen.

Az egyik római a másik görög katolikus lett, megkapták a lehetőséget, és lehet babonás vagyok, de nyugodtabb vagyok, hogy meg vannak keresztelve.

Normális papot kell keresni. Nem megoldás, hogy kitérűnk a hitünkből, és pl. beadjuk reformátusnak. Akkor már mohamedán is lehetne.

2012. máj. 4. 06:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!