Baba esküvő előtt, esküvő után, vagy csak baba?
Figyelt kérdés
2011. okt. 7. 19:42
11/25 anonim válasza:
jelen: baba
Jövő: baba esküvő és még egy baba
12/25 anonim válasza:
baba a pocakban,ezért "előrehozott" esküvő,1-1,5 évvel későbbre terveztük,de mkettőnknek fontos volt,h házasságba szülessen..
13/25 anonim válasza:
Szülés előtt 3 héttel volt a polgári esküvőnk.
Az egyházi pedig a keresztelővel együtt. :)
14/25 anonim válasza:
terhesseg, eskuvo, baba, ismet baba, majd ismet baba. :)
Magyarul:
mi csak gyermeket terveztunk, eskuvot egyaltalan nem. Nekem eszembe sem jutott a ferjhezmenetel, a ferjem viszont mar volt volegeny, sot, megtervezett eskuvo elott bukott be a kapcsolat, igy nem akart tobbet senkit sem felesegul venni.
De valamiert a baba hire utan ugy erezte, hogy akkor leszunk teljes csalad, ha ossze is hazasodunk, en belementem, meg szules elott osszeadtak bennunket. :)
15/25 anonim válasza:
esküvő, utána baba és baba lett :)
16/25 anonim válasza:
Nálunk esküvő után jött, így is terveztük. :)
17/25 anonim válasza:
33 hetes terhes voltam amikor hozzámentem a férjemhez.
18/25 anonim válasza:
1 eve voltunk hazasok mikor megszuletett a fiunk :)
19/25 anonim válasza:
Baba van, esküvő nem is biztos, hogy lesz...
20/25 anonim válasza:
eljegyzés, esküvő, építkezés, baba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!