Gyerekvideo-hoz zenét?
A nagyszülőknek szeretnék csinálni ajándékba egy vidit, csak olyan képekből, amin a fiam és a lányom együtt vannak.
Bayer Friderikától akartam a "Vártalak" c számot, de nem tudom letöltetni sehonann. Másik kedvencem a "Kicsi Szív", de az meg lányos, nem jó ide. A tavalyi vidihez ellőttem az "Over the rainbow"-t ( Israel Kamawi...-tól), meg a "Szívem vigyáz rád"-ot
És most nincs ötletem...
és ehhez mit szólnátok, szerintetek nagyon "szerelmetes"?
Auth Csilla - Szolnoki Péter : Úgy féltelek
elég szerelmetes
jutubról nem tudod letölteni, amiket írtál??
van ilyen célra program
egyetlen youtube-találatot adott ki a Vártalak-ra, de az privát készítésű és benne van, ahogy a baba kacarászik, meg anyuka beszélget hozzá, pancsolgatnak stb. Mivel kompletten konvertálja át a hangot a progi, ezért ez is benne lett az mp3-ban :S Ez így ház, hogy egy idegen nő dumálgat a mi képeink alatt...
máshol meg csak komplett albumot tudok eltölteni amiben szerepel ez a szám, de az is egyben van kb 50 perc... és nem tudom hogyan és mivel lehetne "feldarabolni", hogy csak az az 1 szám legyen egy különálló rész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!