Rendelt már valaki a szopipárna.hu-rol?
Figyelt kérdés
Mindenképpen szeretnék venni,de itt a környékünkön 13-14ezer Ft,és itt ezen az oldalon lényegesen olcsobb.Ha valaki vett már innen kiváncsi lennék a véleményére.2009. ápr. 27. 13:56
1/6 anonim válasza:
A párom személyesen ment érte, igaz a világ végén vannak hozzánk képest.
A minősége szerintem megfelelő.
Két huzatban van a "töltelék" - így mosható, levehető a külső huzat.
Mi extra huzattal kértük. Nekem csak a terhesség alatt vált be, sajnos a fiamat nem tudom rajta szoptatni, ahhoz másik párnát használunk.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Még meggondolom.Melyik töltettel választottad?
2009. ápr. 27. 14:12
3/6 anonim válasza:
Szia! Én is rendeltem tőlük, kiszállítással, nagyon rendesek voltak, Szerintem nagyon jók az áraik is. Én a mikrogyöngyöset kértem.
4/6 anonim válasza:
mikrogyöngy. valami műanyag habszerűség, nagyon könnyű súlyra. Szoptatáshoz nekünk túl "mozgékony".
5/6 anonim válasza:
2. vagyok, elfelejtettem írni, hogy nekünk nagyon bevált, terhesen is azzal aludtam és azon szoptattam, az etetés még most is azon folyik.
6/6 A kérdező kommentje:
Azt hiszem meggyőztetek!!
2009. ápr. 27. 14:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!