Melyik név tetszik az alábbiak közül? Melyiket adnád babádnak, vagy nem adnád, de tetszik azért?
Figyelt kérdés
ABC sorrendben írom
Anett, Alíz, Melinda, Noémi, Zsanett
2011. szept. 29. 12:18
11/15 A kérdező kommentje:
hú megoszlanak a vélemények. Az a helyzet, hogy nekem nagyon tetszik mindegyik, nagyon nehéz döntenünk
2011. szept. 29. 13:46
12/15 anonim válasza:
Nekem is az Alíz tetszik ezek közül. (esetleg Adél?:))
A többi felsorolt név nekem semleges, de egyáltalán nem rosszak!
13/15 anonim válasza:
Alíz nagyon tetszik, a Noémi is tetszene, de két ilyen nevű felnőtt nőt ismerek, és egyik sem százas.... :) ÍGy kötöm a nevet. A többi nem tetszik, a "legnemtetszőbb" a Zsanett.
14/15 anonim válasza:
Akkor sorban :)
Anett: Nekem ez a név már "kiment a divatból", valahogy nem tetszik, nem is rossz, de nem adnám.
Alíz: Mondják, hogy ritka, erre 3 ismerős kislány is ezt a nevet kapta most. Nem tetszik ez a név.
Melinda vezetéknévtől függ, bár valóban kipécézhetik miatta.
Noémi, ez tetszik legjobban, kislányos és nőies, becézése aranyos, de becézés nélkül is szép név, felnőttként is.
Zsanett kifejezetten nem tetszik.
Én a NOÉMIre szavazok.
15/15 anonim válasza:
Nekem a Zsanett tetszik a legjobban. Meg becézni is jól lehet: Zsani, Zsanci :) A többi nekem nem tetszik. De még a Noémi elmegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!