Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Itt miért tesznek fel ilyen...

Itt miért tesznek fel ilyen sok buta kérdést?

Figyelt kérdés
Az összes kategória közül itt van a legtöbb buta, értelmetlen kérdés!
2011. szept. 27. 13:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Tudni kell szelektálni a válaszok között. És sokszor a leírt tapasztalatok többet érnek akármelyik orvosnál.ettől függetlenül tényleg vannak nem túl jól feltett/ megfogalmazott vagy éppen értelmetlen kérdések. Én pl. ezeket 'szeretem': mit adsz ilyen időben gyerekedre? (bocs, ha vki magára ismer. De könyörgöm. Mindenki maga ismeri a gyerekét és maga tudja, hogy nálunk épp milyen idő van.)
2011. szept. 27. 14:11
 12/16 anonim ***** válasza:

Szerintem is tudni kell szelektálni, ésszel hozzállni, ennyi. Eszem ágában nem volt megfogadni soha mindegyik választ, sőt. De lehet, hogy a sok válasz közül egy pont nagyon-nagyon hasznos tud lenni. Én kaptam már hasznos választ, amikor egy jó orvost ajánlottak vagy egy jó kis házipraktikát, stb. Nagyon-nagyon ritka, de ki lehet fogni pár hasznos választ. És ugyanúgy én is szívesen megosztom a saját tapasztalataimat, lehet, hogy 100-ból 99 anyukának nem jön be, de egynek pont jól jön és beválik. Nyilvánvalóan, ha komolyabb probléma van, akkor kihívom a gyerekorvost, vagy terhesség idején azonnal a nőgyógyászomhoz rohanok vagy az ügyeletre, ez a minimum.

És szerintem nem itt van a legtöbb buta kérdés egyébként.

Ha meg valaki szerinted butaságot kérdez, akkor nem kell elolvasni, minek figyelsz föl rá?

2011. szept. 27. 14:36
 13/16 anonim ***** válasza:
Meg nem értelek. Most akkor a komoly dolgokat nem kell itt megkérdezni vagy a buta dolgokat? Vagy a komoly-buta dolgokat?:)
2011. szept. 27. 14:37
 14/16 anonim válasza:
Hát ennek a kérdésnek is aztán olyan rettentő sok értelme van...
2011. okt. 25. 15:56
 15/16 A kérdező kommentje:
Magadra ismertél?!
2011. okt. 25. 19:17
 16/16 anonim ***** válasza:
Egyébként én egyetértek a kérdezővel. De talán azért van ennyi buta vagy butának tűnő kérdés, mert ez az egyik legösszetettebb kérdéskör. És ami az egyiknek evidens , az a másiknak még ismeretlen 'víz'. Amúgy engem jobban zavar, amikor a válaszadók kötözködnek egymással és alig várják,hogy a kiszemelt válaszadó olyat írjon, amibe beleköthet.ez legtöbbször a mit tegyek, vagy mit tennél a helyemben kezdetű kérdéseknél van, de ma látom, hogy a névválasztásnál is előjött.Ennek ellenére én kaptam és remélem, már adtam is használható infókat/tanácsokat.
2011. okt. 26. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!