Gyorsan leszokni a pelusról?
A 27 hónapos fiam még mindig nem szobatiszta és nem is erőltettem a dolgot annyira nyáron.De már nagyon gyerek hiánya van.Annyira,hogy egész nap nem tudok tőle szinte semmit sem csinálni mert mindig jön utánam és mondja:
anya játszi
Nem marad el egyedül.Betudom rakatni az oviba ,de ahhoz ugye bár a pelus nélküliség kellene.Most álljak rá hiperszuper gyorsan a dologra vagy mi?Mi lesz velünk télen meg a szar időbe mikor nem is tudunk kimenni.Egy kisfiú barátja volt akivel egy idősek és Ő is most ment bölcsibe.
Tanácsok???
Azért ez nem igy megy...hogy egyszer szol és ennyi.
És amig oviban van te otthon lennél?
bölcsibe akkor is beveszik ha otthon vagy csak ugy téritési dij van.
vagy hetente 2x vidd valami délelötti csanába vagy hasonlo...
Azóta csak alváshoz adok pelust rá meg ha megyünk valahova.Eddig szárazon vettem le általában.Nagyon ügyes lett ebben a pár napban.Egész nyáron nem értem el vele ennyit.Még úgy nem szól csak ha mondom ,hogy menjünk pisilni akkor ráül és pisil.Nekem már ez is elég arra,hogy ne adjam fel és folytassam.
Bölcsiben egyáltalán nincs hely.A körzeti oviba nem vették fel majd csak jövő szeptemberben, de ma kiderül a másik oviban mi a helyzet.Áprilisban lejár a gyesem és majd utána megyek el dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!