Legújabb "magyar" nevek, egyenesen szülőszobáról, Tettszik?
Figyelt kérdés
Dszúlio Szálvátor,
Jakab Románó Dijégó,
2011. szept. 22. 12:40
11/14 anonim válasza:
Ezeket a neveket betiltanám Magyarországon. A régi magyar nevekkel össze sem lehet hasonlítani...ezerszer régi magyar név, mint ezek...
Amikor 11 éve szültem, akkor született egy Orsós Eszmeralda, 8 éve pedig egy Rézműves Kasszandra:( Olyan nevetséges volt számomra.
12/14 anonim válasza:
Nem. Nem tetszik. De még sok minden nem tetszik ebben a világban, mégis együtt kell vele élni. Egyébként nem feltételen a névadók butasága, hanem a rendszeré. Annak a rendszeré, amelyik engedi ezeket a neveket Magyarországon anyakönyvezni.
13/14 anonim válasza:
Szerintem a rendszert ezért nem nagyon kéne hibáztatni, mert borzasztó sok név van anyakönyvezve, mégsem abból válogatnak! Ezek tipikusan a semmittevő, egész nap sorozatot bámuló-dolgozni nem akaró-segélyen élő, de kitűnni igenis a semmivel és az élősködéssel akaró csoport "műve". Ha én is egész nap a romantic csatornát bámulnám és könyvet sosem fognék a kezembe - sem tanulás sem kedvtelés céljából - biztos ezek jutnának eszembe...
14/14 deloryn válasza:
Nekem sem tetszenek...
Rettenetesen erőltetett ez a hangzás után írjuk le magyarul a külföldi nevet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!