Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerinted milyen név illik...

Szerinted milyen név illik második névnek az Izabella mellé? A Luca vagy a Zsófia illik? És még mi?

Figyelt kérdés
Az Izabella az első név.
2011. szept. 21. 21:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én is a Lucára szavazok. Szerintem ez jobban illik az Izabella névhez. A Zsófia is szép név, de nekem olyan "lágy" az Izabellához. Az Izabella Lucáról egy határozott,kara
2011. szept. 21. 22:47
 12/15 anonim ***** válasza:

bocsánat folytatom. Szóval az Izabella Lucáról egy határozott, karakán nő képe ugrik be.

És egy vicces sztori az Izabella névhez. Amikor ovis voltam, volt egy kislány, akinek született egy húga, akit így hívtak. Csak a kislány nem tudta kimondani hirtelen és ezt mondta: "Megszületett a kistestvérem, Izablabla.":)

2011. szept. 21. 22:52
 13/15 anonim ***** válasza:
Az Izabellához a Zsófia sokkal jobban passzol mint a Luca :))
2012. febr. 24. 13:14
 14/15 Mary_Poppins ***** válasza:

Az Izabella nem dupla név, az Isabel név változata, ami pedig az Elizabeth-ből alakult ki, spanyol nyelvterületen. Az Isabella az olasz megfelelő, ezt vehették át a magyarok.

Szerintem a két felsorolt közül a Zsófia illik jobban hozzá, mert mindkettő elegáns, klasszikus, királyi név.

További javaslatok:

Izabella Anna

Izabella Emma

Izabella Dóra

Izabella Nóra

Izabella Ágnes

2012. márc. 13. 03:57
 15/15 anonim válasza:

esetleg izabella anna

izabella emma

izabella petra

izabella leila

vagy ilyesmik nekem tetszenek

2013. júl. 29. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!