Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Létezik, hogy a szoptatás...

Létezik, hogy a szoptatás miatt nem tudok aludni?

Figyelt kérdés
Kislányom gyönyörűen alszik éjjel (9 hetes), nekem egyszer fel kell kelnem fejni, és egyszerűen nem bírok visszaaludni. Aludhanék egy felkeléssel akár 10 órát is, de egész éjjel összesen 3-4 órát alszom csak. Mintha nem lennék álmos, persze napközben meg majd elájulok a fáradtságtól. Mit tehetnék? Esetleg hormonális oka lehet?
2009. ápr. 25. 04:43
 1/1 anonim ***** válasza:
szerintem mashol keresd az okot. a szoptatasnak altato hatasa van rad es a babara is. ezert alszanak el a picik olyan gyorsan szopi utan. a te szervezetedben is ugyanez az anyag szbadul fel ilyenkor. en oriasiakat alszok szopi utan. bar szerintem en fel se kelek igazan kozben:-D
2009. ápr. 25. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!