Hogy van ez a gyerekorvos-választás?
Mi ennek a menete pontosan? Fogom magam és nagy pocakkal lemegyek hozzá rendelési időben és elmondom, hogy baba lesz és szeretném, ha ő lenne az orvosa? Vagy fel kell hívni telefonon előtte?
Nem akarok nagyon variálni, a körzeti orvosra gondoltam, nem nagyon ismerek gyerekorvosokat és megszavazom a bizalmat a körzetinek.
34 hetes vagyok, ideje lenne már?
Első baba, ezért vagyok ilyen tapasztalatlan.
Nálunk így:
2 gy.orvos van. A védőnőnél mindkettőnek megvan a száma. Amelyik szimpatikus, ahhoz kell bemenni a baba kellékeiért (pl apukának, amíg a kórházban vagytok), és/vagy amikor hazajöttök őt kell felhívni, h jöjjön ki megnézni a babát. Elsőre köteles kimenni ingyen házhoz, talán 48 órán belül, de ezt nem tudom pontosan, mert a miénk 4 órán belül kijött.
Szépen elő lehet vezetni, h őt szeretnétek, de ha nem mondjátok, akkor is fogja tudni. A miénk nagyon örült. :)
Én ismerősöket kérdeztem meg, h kinek milyen tapasztalatai vannak, az alapján döntöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!