Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Bunkóság a gyerekszobába...

Bunkóság a gyerekszobába kinti cipővel bemenni a vendégnek?

Figyelt kérdés
2011. szept. 19. 13:46
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Megértem, hogy van, aki nem akarja a vendégpapucsot használni, valami fóbiája van, vagy gombákat lát bele, de legalább a szőnyegre ne cipővel menjenek. Engem nem zavar, ha a követ vagy a parkettát összemászkálják.
2011. szept. 19. 14:17
 12/17 anonim ***** válasza:

Nálunk a bölcsisnénik kérdezték meg, hogy a cipőt levegyék e, mikor jöttek családlátogatásra.... fura.

Egyébként én is utálom, ha bemennek cipővel (az öcsém csinálta rendszeresen) de mióta a fiam is betrappol, mert hiába a sok fegyelmezés, hogy cipővel nem megyünk be, van, hogy azért is betrappol, meg a motorjáról sem szokik le bent a lakásban, azóta nem szólok a cipőért, de azért megjegyzem magamnak. Nyilván nem havas, esős sáros időben.

Azt a port, koszt az utcán is összeszedi a gyerek. Nálunk nem mászó gyerkőcről van szó természetesen.

2011. szept. 19. 15:25
 13/17 anonim ***** válasza:
Gyerekszobába tuti nem engednék be senkit sem cipőben. Én a többi szobába sem engednék be senkit, de a bejáratnál leveszi mindenki magától, és még nem kellett szólni egyszer sem senkinek. 13:58: Miért nem lehet szólni a gyerekorvosnak, hogy vegye le a cipőjét? Én simán szólnék. Amikor influenza járvány volt télen, akkor szültem, én megkértem az orvost is és a védőnőt is, hogy vegyenek föl maszkot, és szó nélkül vettek föl, sőt, azután minden alkalommal hoztak is magukkal:) Szerintem, jogod van szólni, hiszen a te házad és a te babád.
2011. szept. 19. 16:02
 14/17 anonim ***** válasza:

szerintem is bunkóság!

a mi családunkban ez alapvető dolog volt: az előszobában mindenki levette a cipőjét, kabátját, és úgy mentünk be. a férjeméknél sajnos nem. most anyóssal lakunk négyesben, és amikor mászni kezdett a baba, oltári viták voltak ebből. vettem egy rakás olcsó papucsot, mindenféle méretben, és mindenkit megkértem, hogy vegye le az utcai cipőjét. legjobban a férjem bátyja volt felháborodva, hogy akkor ő inkább nem jön be. hát, simán rácsaptam az ajtót.

volt olyan is, aki azt mondta, hogy azért nem veszi le a cipőjét, mert büdös a lába. no comment...

most a "baba a kocsiban" tábla mintájára filccel készítettem egy rajzot az ajtóra, van rajta egy mászó baba és egy nagy bakancs áthúzva pirossal. aki mégis bejön cipővel, attól meg szoktam kérdezni, hogy látta-e? mert ha nem, szívesen megmutatom.

lehet, hogy bunkó vagyok, de nem szeretném, ha a gyerekem kvázi az utca kövét nyalná. másrészt meg nem azért takarítok, mert nincs jobb dolgom...

2011. szept. 19. 22:27
 15/17 anonim ***** válasza:
AZ!
2011. szept. 19. 23:07
 16/17 Brigitta04 ***** válasza:

Szia.

Szerintem is az ugyanugy mint kézmosás nélkül a babához nyulni!

2011. szept. 19. 23:19
 17/17 anonim válasza:
68%
Szerintem nem bunkóság csak NAGYON illetlen és pofátlan bármelyik szobába is bemenni. amikor valaki bemegy egy lakásba mindig illik levenni a cipőjét csak akkor nem ha mondják hogy nem kell.
2011. szept. 24. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!