Szülés után mikor fogom újra élvezni a szexet?
Ne mondj le róla, csak légy türelmes magaddal!
Én 4 hónap után éreztem úgy, hogy na talán most már jó a szex, de még ekkor sem voltam tőle boldog. Lassan egyre jobb és jobb lett.
Most már egy év eltelt, és azt mondom újra tökéletes minden.
A testi felépülés mellett sokakat - főleg - lelkileg visel meg a szülés, és a fájdalomtól való félelem miatt nehezen megy a szex. Illetve az is nehéz, hogy az ember anyából átkapcsolja az agyát nővé. Idő kell hozzá. S rossz olvasni, ha valaki azt írja, hogy hát én már szülés után 4 héttel szexistennő voltam...persze az ember ilyenkor még inkább azt hiszi, hogy baj van vele, holott csak arról van szó, hogy valaki lassabban regenerálódik testileg és lelkileg.
Ja, és az előjátékra tegyetek hangsúlyt!!! Sokat segít!
császáros voltam,tehát én nem szakadtam,nem vágtak,semmi,mégis majdnem 4 hónap után kezdtem el újra élvezni...
Adj időt magadnak,és még csak véletlenül se mondj le róla.
Ja,és "gyakorolni kell",egyre jobban belejössz majd megint...
Szia
en tobb mint 1.5 eve szultem es meg mindig nem elvezem :S de nem adom fel!! biztos egyszer csak lesz egy olyan pont, hogy azt erzem ujra jo erzes a sex!!
Én is szoptatok. Gondoltam rá, hogy talán van öszefüggés...fene tudja. De ha a párom nem említi, hogy talán összebújhatnánk, nekem eszembe sem jutna. Reméltem, hogy nem egyedi a problémám, és nem lettem valami frigid tyúk.
Nincs mit tennem, várok türelmesen, hátha egyszer beindulok:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!