Hogy tetszik nektek a Sara nev?
A, nem szulok nem azert kerdeztem.
Szerintem is parasztos nev.
Ezert nem is ertettem, hogy par evvel ezelott miert lett olyan felkapott nev, mert az lett, viszont most a neves kerdeseknel mar soha nem latom ezt a nevet valaszkent.
A baratnom tavaly szult, es igy neveztek el a kislanyat, hat...na mindegy, csak kivancsi voltam milyennek talaljatok.
Bendeguz...ja, hat nekem egy komolytalan nevnek tunik, es egybol a gezenguz jut eszembe rola.
Nekem tetszik a Benjamin, de a Bendeguz abszolut nem.
Koszi a valaszokat!:)))
Ízlések és pofonok, szokták mondani...
Nekem például tetszik, és bizony nem csak itthon, hanem külföldön is elég gyakori név (mint általában a bibliai nevek) - szóval a gyakorlat azt mutatja, hogy többen vannak, akiknek tetszik.
Ha fiunk született volna, akkor Botondnak hívnák - de lány lett: Anna Tünde.
Nekem is tetszik ez a név, mint az előttem szólónak, nem találom egyáltalán parasztosnak.
Javítsatok ki, ha tévedek, de sokkal jobb, mint a Dzsesszika, Melissza, Szintia, Szelina, Adelina, Jozefina és társaik. Azért mégis csak magyarok vagyunk vagy mi.
Jaj, hat a Botond az egy jo valasztas! Nagyon tetszik az a nev!
Igen, kulfoldon tenyleg hasznaljak a Sarat, na de mashogy ejtik am ki teljesen. Szarah igy ejtik ki, de mindket a-n vesszo van, nem tudok sajnos utni a betut vesszovel. Szoval ertitek.
Koszi hogy irtatok!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!