Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy tetszik nektek a Sara nev?

Hogy tetszik nektek a Sara nev?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 23. 20:27
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
52%
Sára? Nekem kicsit parasztos. Olyan "Sááááára!"
2009. ápr. 23. 20:33
 2/16 anonim ***** válasza:
95%
Egyet értek az elöttem szólóhoz!Szerintem se a legszebb név....Bocsi
2009. ápr. 23. 20:41
 3/16 anonim ***** válasza:
Szerintem manapság már ritka név. Nekem tetszik. Egyébként meg ne foglalkozz azzal, kinek mi tetszik, úgyis a te gyermeked lesz! Kisfiamat Bendegúznak hívják, hát, kapok hideget meleget. :) Senki nem bírja megjegyzés nélkül, van aki rosszul lesz, van aki megkérdezi, hogy komoly? De olyan is, akinek nagyon tetszik, esetleg ő is így akarta hívni a gyermekét. Minden névvel így van, egyeseknek tetszik, másoknak nem. Olyan úgy sincs, hogy mindenkinek jó legyen! A szívedre hallgass...
2009. ápr. 23. 20:48
 4/16 A kérdező kommentje:

A, nem szulok nem azert kerdeztem.

Szerintem is parasztos nev.

Ezert nem is ertettem, hogy par evvel ezelott miert lett olyan felkapott nev, mert az lett, viszont most a neves kerdeseknel mar soha nem latom ezt a nevet valaszkent.

A baratnom tavaly szult, es igy neveztek el a kislanyat, hat...na mindegy, csak kivancsi voltam milyennek talaljatok.

Bendeguz...ja, hat nekem egy komolytalan nevnek tunik, es egybol a gezenguz jut eszembe rola.

Nekem tetszik a Benjamin, de a Bendeguz abszolut nem.

Koszi a valaszokat!:)))

2009. ápr. 23. 20:54
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem parasztos, de nekem nem tetszik több okból. Gondold el, hogy egy külföldi hogy ejtené ki alapból. A nevemről nem akarom, hogy bárki is a sárra vagy rosszabb esetben akár a s.zarra asszociáljon. :)
2009. ápr. 23. 21:02
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Ízlések és pofonok, szokták mondani...

Nekem például tetszik, és bizony nem csak itthon, hanem külföldön is elég gyakori név (mint általában a bibliai nevek) - szóval a gyakorlat azt mutatja, hogy többen vannak, akiknek tetszik.

Ha fiunk született volna, akkor Botondnak hívnák - de lány lett: Anna Tünde.

2009. ápr. 23. 21:12
 7/16 anonim ***** válasza:
90%

Nekem is tetszik ez a név, mint az előttem szólónak, nem találom egyáltalán parasztosnak.

Javítsatok ki, ha tévedek, de sokkal jobb, mint a Dzsesszika, Melissza, Szintia, Szelina, Adelina, Jozefina és társaik. Azért mégis csak magyarok vagyunk vagy mi.

2009. ápr. 23. 22:57
 8/16 anonim ***** válasza:
ÓÓÓÓÓ. A Dzsenifert kihagytam a sorból.
2009. ápr. 23. 22:59
 9/16 A kérdező kommentje:

Jaj, hat a Botond az egy jo valasztas! Nagyon tetszik az a nev!

Igen, kulfoldon tenyleg hasznaljak a Sarat, na de mashogy ejtik am ki teljesen. Szarah igy ejtik ki, de mindket a-n vesszo van, nem tudok sajnos utni a betut vesszovel. Szoval ertitek.

Koszi hogy irtatok!:)

2009. ápr. 23. 23:22
 10/16 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem ritka ronda név. a testvérem gyereknek is az a neve. Hát mikor megtudtam 4 éve, hogy így fogják hívni, csak nevettem magamban. Sajnálom szegény gyereket.
2009. ápr. 24. 07:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!