Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Azonos frekvencián lévő...

Azonos frekvencián lévő bébiőrök, járt más is így?

Figyelt kérdés
Két frekvenciája van, az egyikbe bezavar valami, a másikon meg a szomszéd is rajta van. Hülyét kapok már, napi kétszer fél órára használnám, de vagy az ő gyerekét hallom, vagy a kutyáját.
2011. szept. 17. 11:25
 1/6 A kérdező kommentje:
Ja, és ráadásul külföldön élünk, és otthonról kaptuk a bébiőrt, biztos, hogy nem egy márka.
2011. szept. 17. 11:28
 2/6 anonim ***** válasza:
igen, sajnos nekünk is volt ilyen. A párom dolgozott a nappaliban, ami a gyerekszoba mellett volt, én meg messze tőlük, a hálóban aludtam (volna), mert egész éjjel gyereksírást, nyöszörgést hallottam a bébiőrön keresztül, nem értettem ,hogy miért nem megy be hozzá egy kicsit megnyugtatni, de én meg annyira fáradt voltam ,hogy fel sem bírtam kelni. Aztán reggel kiderült, hogy a gyerek tökéletesen aludt egész éjjel hang nélkül, én meg a szomszéd gyerekét hallgattam. Nagy lakótelep volt, a bébiőrt lecseréltük, meg a következőt is visszavittük a boltba, mert más gyereket fogott be, majd külföldön vettünk egy 24 csatornásat, azzal nem volt gondunk. Egyébként hallgattam már rádiót is fürdés közben bébiőrön keresztül...
2011. szept. 17. 11:33
 3/6 A kérdező kommentje:

Mikor terhes voltam, én a szívhang hallgatómmal hallgattam valamilyen repülési rádió frekvenciát. :D

Akkor egy több csatornásat kellene vennünk? Annyira sajnálom, mert tényleg napi kétszer használnám, amíg főzök, meg amíg tusolok, ha egyedül vagyok.

És az paraszt dolog, ha belesistergek nekik, mikor megyek főzni, tusolni? Nem akarok bunkó lenni, de őket sem értem, egész nap megy az a szar, ha látom, hogy elmennek sétálni, akkor is, a másik gyerek meg vihog bele.

2011. szept. 17. 11:50
 4/6 anonim ***** válasza:

A mi bébiőrünk katasztrófa volt, előbb vette a szomszédból az adást, mint babánk szobájából!

Sokszor keltem fel arra is, hogy üvölt a gyerek, berohantam a szobájába, lányom meg szépen aludt. Akkor is a szomszéd gyerekét vette.

De volt, hogy csak úgy vette a beszélgetést a mellettünk lévő lakásból, ahol nincs kisgyerek, tehát nincs is bébiőrük sem! Mondtam is, hogy milyen jó lehallgatókészüléket szereztünk be...

2011. szept. 17. 12:19
 5/6 anonim ***** válasza:

Barátnőméknek is kétcsatornás van, ők is mindent hallanak a szomszédból sajnos.

Hála az égnek mi kertes házban lakunk, így jó volt a kétcsatornás is.

2011. szept. 18. 08:37
 6/6 anonim ***** válasza:

Mi is kertes házban lakunk és kb. 20 m-re van tőlünk az a szomszéd, akiknek minden lépését halljuk szinte :)

Bogika még ebédel, de a bébiőrt már bekapcsolják és utána még fél órán keresztül hallgatjuk, hogy Bogika még nem akar elaludni... Majd miután felkelt, még vagy 2 órát megy a bébiőr.

Én nem értem miért nem elég csak akkor bekapcsolni, amikor elalszik a gyerek, majd ha felébredt, miért nem lehet kikapcsolni????

2011. szept. 18. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!