Mi a véleményetek az Ulrik névről?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszik, szerintem igazán férfias. Nektek mi a véleményetek róla? Első benyomás a névről?
Hogyan lehetne becézni a Rikin (ez nem is igazán tetszik) kívül?
2011. szept. 9. 14:39
1/19 anonim válasza:
Nem rossz név, de nekem nagyon kemény hangzású, nehéz kimondani a "lr" hangok miatt.
2/19 anonim válasza:
tényleg kemény név egy kicsit,de ha neked ez tetszik,akkor add ezt!
becézni nem igazán lehet szerintem.vagy legalábbis mind furcsán hangzik
3/19 anonim válasza:
nekem nem tetszik, de ha neked igen add bátran. nem tetszhet mindenkinek minden név. Becézés hát nekem az Uli ugrott be.:D De szerintem ez nem egy becézgetős név.
4/19 anonim válasza:
Szerintem vétek becézni. Furcsa név, de nem rossz :)
5/19 anonim válasza:
Nekem ez túl tipikusan német név, én automatikusan Ulrich-nak (Ulrihhhh) mondanám ...
Fura név, pici gyereknek nem illene...szerintem.
De ha neked tetszik, és illik a vezetéknévhez, akkor ne törődj mások véleményével.
6/19 anonim válasza:
Számomra idegen ez a név, talán azért, mert nincs ilyen nevű ismerősöm.
Persze nem azt akarom mondani, hogy tetszik, csak egyszerűen idegen.
Azt hiszem, nem becézném. Bár a Riki tetszik.
7/19 anonim válasza:
Én sajnálom, hogy ilyen névvel kell felnőnie....
8/19 anonim válasza:
Nekem tetszik! Gratulálok a választásodhoz! És gondolom, nagyon ritka is!!!
10/19 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, de ez ne tartson vissza. Nem azt mondom, hogy egy borzalmas név, csak nekem nem bejövős. Ugyan az a kategória nálam, mint mondjuk az Ubul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!