Hol a legolcsóbb a pelus?
Auchan?Tesco?Dm?Rossman?...stb.
Nincsenek kuponjaim, úgy, hogy anélkül kérdezném.8 hónapos a lányom, és már majdnem 9 kiló, úgy, hogy 4es pelus kell neki.
Köszönöm
hát attól függ milyet használsz és hol vagy akcióban :D
én a héten vettem a lidlben 2000.-ért 50db-os pelust, pempörs 3600.- meglepően jó, de alváshoz nem adom rá.
auchanban van 2.osztályú pelus, azt nem próbáltuk de nagyon olcsó, pár száz forint egy csomag
A mülleres saját pelus olcsó és jó, kb. 41.-Ft/db.
A rossmannos is jó. a dm-est nem szeretem!
Köszönöm a válaszokat! :)
Nincs különösebb márka, eddig azt az Auchan-eset használtam, ami nagyon olcsó.Nekünk teljesen jó volt, nem pattogott ki, nem folyt ki belőle semmi, de 2 napja mondták, hogy megszűnik.
Az én lányom a törlőkendőket nem bírja, ezért vizes vattát használunk, vagy ha óriás kaki van, akkor viszem a csap alá.
Ma megyünk vásárolni, akkor keresek egy DM-et, mert azt tényleg nagyon dicsérik, én meg eddig nem nagyon néztem ilyen helyekre be! :) Meg hallottam, hogy lehet ott kuponokat is igényelni..
sárga pampers tényleg akciós most
de nemrég a huggies is az volt a tescoban az óriás csomagos
a dm-ben van liberora és pampersre 15% kupon 100pont ellenében novemberig érvényes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!