Anyukák, aki kissé (vagy többé) ducik vagytok. Hogy fogadjátok el önmagatokat és hogy sikerül elhinni hogy a férjetek/párotok tényleg rátok vágyik?
ma 08:44
nálatok komoly gondok vannak.... :(
Szia!
Én sose voltam nádszál alkat de szerencsére a férjem inkább pont ezért szeret. Szerencse a szerencsétlenségben hogy ami rajtam van az nagyjából arányos, de igaz hogy én nem tudom olyan könnyen elfogadni magam. Most vagyok 38 hetes terhes igaz csak tíz kilót híztam de így is közel vagyok a 100 hoz. 172 cm magassággal. Nekem nem is a férjem előtt vannak gátlásaim, hanem sajnos pl a munkában. Valahogy mindig azt érzem hogy a csinos vékony kolléganőknek nem kell annyit teljesíteniük mint nekem a megbecsüléshez. ez persze lehet csak a saját hülyeségem, de ez van. Viszont ha látok egy duci de csinosan felöltözött igényes nőt sose az jut eszembe mint magamról, hogy de undorító kövér, hanem az hogy milyen csinos!
Nálam kb onnan indul ez az önutálat, hogy van egy húgom aki mindig kb 10 kilóval kevesebb volt mint én, pedig szinte zabál. Annyira hasonlít az arcunk hogy mindig ikreknek néznek minket kivéve a súlyunkat. Szóval akkor is én voltam a kövér mikor egyszer az életemben 62 kiló voltam kb 20 éves koromba Ha mellém állt akkor is olyan voltam mint az ő kövér kiadása, és ez mai napig így van. A férjem meg inkább vékony alkat akármennyit ehet nem tud hízni. Szóval még hülyén is nézünk ki együtt, de ő legalább büszke rám így is. Mondjuk lehet ha néha piszkálna akkor nagyobb akaraterőm lenne a fogyáshoz...
Köszönöm a válaszokat. "Örülök" hogy nem vagyok egyedül...
Megkérdezhetem milyen rendszerességgel van szeretkezés Nálatok?
utolsó vagyok
ha épp nem vagyok 38 hetes terhes akkor 3-4 szer is hetente:) Ha férjednek tetszel és te is kívánod eszedbe ne jusson emiatt nem kiélvezni az együttlétet, mert a végén pont a gátlásaid miatt hidegülhettek el. Az ágyban a magabiztosság és az hogy látja rajtad a párod a vágyat sokkal szexisebb mint a karcsúság. A férjem tapasztalata szerint a deszka lányok sokszor azt képzelik elég ha szépek (persze nem akarok általánosítani) és ezen kívül nem kell mást tenni az ágyban. Én ráadásul még a kezdeményezést is sokszor vállalom:)
08.44 vagyok
Sajnos tisztában vagyok vele,hogy hatalmas gondok vannak nálunk...
szex jó ha havonta 1 összejön...:(
hát
igazából csak kicsit zavar h duci vagyok
van mikor rám jön és bőszen fogyózom de persze 1 hét és feladom :-DDD
viszont amikor megismertem a mostani párom sokáig nem tudta h nézek ki (chat.hu) majd egyszer kapott tőlem egy képet de csak az arcomról
mivel én meg egész alakos képet kaptam róla nagyon nehezen mentem bele egy személyes találkába
most gondold el magas vékony jóképű mosolygós a csajok kedvence pasi és VELEM akar talizni ?????
alig hittem el.....
de elmentem és felkészültem h savanyú arccal 10 perc alatt leráz
ehez képest most 8 hós a közös gyerek :-))))
mint utóbb kiderült nem szereti a vékony csajokat azt szereti ha van mit fogni egy nőn :-))
szal nem tudhatod h egy jó pasinak milyen csaj kell
és ha a párod rajong érted akkor el kell fogadni h te úgy vagy jó neki ahogy vagy h nem csak a szöveged de a (most csúnyán mondom) de a hurkáid is tetszenek neki
ja azt nem is írtam h még a két nagyobb gyereket is elfogadta :-))
akkor én kivétel vagyok
rajtam is van bővem felesleg, de abszolút nem zavar, maximum az egészség szempontjából.
a férjem így szeret, és kíván is ezzel sosincs gond, nem hogy jó hanem szuper a szexuális életünk és mivel magammal is nagyjából elégedett vagyok, legalábbis jól érzem magam, így a kisugárzásom is jó, és ez akár más pasiknak is bejön, pedig tényleg komoly feleslegem van.
szerintem minden az agyunkban dől el, és komolyan hogyan várnátok el a párotoktól hogy fogadjon el, kívánjon benneteket ha ti magatokat nem tudjátok elfogadni.
mondjuk az dícséretes hogy fogyóztok, én is fogok, ha már nem szoptatok, de tényleg csak az egészségem miatt.
Én mind3 terhességem alatt 30-30 kilót híztam. Ettem, amit megkívántam, ennyi...
De a férjem így is imád és kíván :)
Heti 2-3-4 alkalommal bizonyítja, de ha csak rajta múlna, heti minimum 7 lenne, de inkább 14 :) Ez komoly...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!