Hogyan tovább? Szobatisztaság, összetett probléma, többi lent.
Kisfiam 23 hónapos elmúlt. Eljutottunk már odáig, hogy ha nincs rajta pelus - sokszor nem kéri, imád meztelenül lenni -, akkor a pisit és kakit kint az udvaron intézi, bent a lakásban nem. Se bilibe, se szűkítővel a vécébe nem hajlandó. De ha érzi, hogy kell neki, akkor kimegy, és kint a kertben elvégzi, majd szól, hogy pisilt kint, illetve kakinál is jön, és mondja: kiesett kaki, és meg is mutatja, hogy hová. :) Épp az előbb ez történt, de ahogy behoztam, elkezdte kérdezgetni, hogy mi a baj, meg hogy kiesett kaki, és majdnem sírt, nem győztem nyugtatgatni, hogy semmi baj, és megdicsértem, hogy kiment a lakásból, és nem a szőnyegre végezte a dolgát.
Ha kis bugyit adok rá - már ha megengedi egyáltalán, hogy ráadjam -, akkor abba bepisil, bekakil, mert azt hiszi, pelus van rajta.
Igen ám, de jön a rosszabb idő, mit fogok csinálni? Megint állandó pelusos lesz? Vagy csak bugyit adjak rá meg nadrágot, és legfeljebb állandóan mosni fogok? Szerintetek hogy csináljam, mit csináljak?
Gratulálok, kitartás! Valószínű nálatok is az lehetett a gond mint nálunk. Nagyon ügyes és okos, de még 100%-ig még sem volt érett a szobatisztaságra.
A gyerekek napról napra sokat változnak és fejlődnek, csak hagyni kell, hogy mind ezt a maga tempójában tehesse!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!