Mit lehete tudni arról a pénzről amit az önkormányzta ad ha baba születik?
Figyelt kérdés
Hol tudok utána nézni h mennyi jár ill hol tudom igényelni?2009. ápr. 20. 12:50
1/5 anonim válasza:
Hát szerintem a helyi önkormányzatnál tudsz utána érdeklődni. Hol laksz, nálunk ilyet nem adnak.
2/5 anonim válasza:
Helyben tudsz érdeklődni. De az biztos, hogy nem minden önkormányzat ad ilyen jellegű támogatást.
3/5 anonim válasza:
Szia!
Ez a helyi önkormányzattól függ, nem mindenhol adnak.
Én állandó lakos vagyok 1983. óta X helyen. Tavaly szültem, és a volt munkatársam (polg.hiv-ban szoc.üi.) közölte, hogy nem kapok, mert életszerűen nem ott tartózkodok. Ugyanis Y helyen volt ideiglenes lakcímem is.
Persze, ahova ideiglenesre be voltam jelentve, ott is járt volna, de mivel állandó lakcímem X volt, ezért ott sem kaptam.
Járj utána, a szülés után fél éven belül kell igényelned!
4/5 anonim válasza:
Én csak akkor hallottam erröl amikor a védönővel kitöltöttük a papírokat szülés után másfél héttel majd 3-4hónap múlva felhívott egy kedves hölgy idöpont egyeztetés miatt.A megbeszélt idöben megérkezett egy szál virággal,egy szép emléklappal a várostól,a pénzzel és köszöntötte a város új polgárát.
5/5 anonim válasza:
Helyi önkormányzatnál érdeklődj. Én a IX. kerületben lakom, és itt olyasmi feltételek vannak, hogy a párom is és én is ide legyünk bejelentve állandó lakcímre, és egyikünk legalább 5 éve. Ha ez megvan, akkor jár a pénz. Igaz, hogy lassan hét éve élünk együtt Pesten, de bejelentkezni csak 3 éve jelentkeztünk be, így valszeg elesünk a pénztől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!