Írjatok léci szép angol lányneveket (? )
Figyelt kérdés
2011. szept. 2. 21:37
11/26 anonim válasza:
Nicole - a barátnőm lányát, aki Amerikában született így hívják, és lehet becézni. Szerintem fontos olyan nevet választani, ami becézhető. Van ismerősöm, aki Áron nevezte í gyerekét, hát azt hogy a francba becézed? sehogy. Áronka?????Ház elég idétlen... De attól függ, fiú vagy lány....
12/26 anonim válasza:
Emma és Olivia - ezeket még mi is így írjuk egy ékezet különbséggel.
Natalie, Isabella, Alexis és Chloe - ezeket át íratják ha itthon anyakönyveztetted.
Ezek amúgy általában TOP10-es nevek az USA államaiban.
15/26 anonim válasza:
Hailey, Janet, Felicity, Elisabeth, Rosalinda, Annabell
16/26 anonim válasza:
egyik elözönek üzenném, hogy van ismerösöm, áron, és anyukája pl Ácinak szokta hivni, azon kivül ott van a Roni. amik nekem tetszenek: Szophie, Lily fiuban meg Matt, James, Daniel, ennek am a nöi változata is nagyon szép sztem :)
17/26 anonim válasza:
A legszebb az Ann(a) és az Susan , Julia.
18/26 anonim válasza:
Isobel, Elizabeth, Marleene, Rosaile, Alegra, Annette, Chelesa, Linda, Fiona, Emily, Marge, Sophie, Armen, Destiny, Hope, Julie, Tiffany. :)
19/26 anonim válasza:
A Lulu nemetul pisit jelent nem hiszem h szep nev!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!