Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A szüléstől strúmám alakult...

A szüléstől strúmám alakult ki van rá valamilyen homeopátiás szer?

Figyelt kérdés
Az orvosok szerint a szülés következtében alakult ki, de szoptatok és gyógyszert nem szedhetek, már nem bírom 32 kg fogytam tőle 1 év alatt most meg pár hónap alatt20 kg híztam és ez mind a strúmából adódik.Tud valaki segíteni?
2009. ápr. 19. 22:20
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia! Szerintem itt kérdezz rá!

[link]

Aranyosak, segítőkészek.

2009. ápr. 19. 22:29
 2/2 anonim ***** válasza:

A struma nem a szüléstől alakul ki,de a hormonváltozások hatással vannak rá.

Ez a pajzsmirigy rendellenes működése során alakul.

Ha alul vagy túlműködik fogyást hízást okozhat,és még egyéb bajokat is.Ez a hormonháztartással van összefüggésbe.

Menj orvoshoz kivizsgáltatni.Én most voltam,15 éves korom óta tudok róla,hogy van most 35 vagyok és 3 gyerekem van.Nálam a terhességek alatti hormonváltozások kifejezetten jó hatással voltak rá.

Elküld az orvos először vérvételre,néznek hormon szintet is,aztán nyaki uh-ra,és ha indokolt az izotóp laborba is.

Nekem régen szövet mintát is vettek,mert voltak benne göbök.Mindenképpen nézesd meg,mert bajokat okozhat,

És ne kísérletezz semmilyen gyógyszert vagy mást szedni rá csak amit orvos ír fel rá.Ugyanis erre hormontartalmú szereket írnak.Én L-tiroxint szedtem régen.De csak orvos tudja megmondani az eredményeidből,hogy mi kell rá.Nem mindegy,hogy túl működik,vagy alul.Súlyos esetekben műtétet javasolnak.

2009. ápr. 19. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!