Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Félek, hogy ronda gyerekem...

Félek, hogy ronda gyerekem születne. Volt ezzel más is így?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy a párom szeretne gyereket majd, de én nem vagyok benne biztos. Mindig arra gondolok hogy biztosan ronda lenne, vörös kócos nagy kezelhetetlen lobonccal, szeplősen, sok nagy anyajeggyel, nagy pisze orra lenne, rossz látás ami miatt vastag szemüveg kell, mikor nagyobb lenne mindenki utálná, cikizné, emiatt depressziós, önbizalomhiányos lenne. Persze ehhez az kell hogy mindenkitől a rosszat örökölje a családban. De van olyan és én félek ettől. Mit lehet ezzel kezdeni?
2011. aug. 28. 12:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A külsőről volt szó, de ha gyereket vállalsz, akkor ezek is lehetnek. Sztem nem ostobaság. Általánosban lettem szemüveges, akkor még mindenkit csúfoltak ezért, és elég alacsony is voltam. Mondjuk csúnya nem vagyok, de nem is egy Brad Pitt. Mégsem csúfoltak soha, mert nagy szám volt, és kellő önbizalommal is rendelkeztem. Viszont gimiben egy „csúnya” lányt csúfoltak, mert szerintük az volt, nem volt az, csak csendes. Nem azt mondom, h jó dolog, ha nem fog jól kinézni az a gyerek, de most hogy lehet ezen stresszelni,h úristen, mi lesz, ha így megy úgy fog kinézni. , meg hogy mi lesz majd ha párt keres és munkahelyet. Nem inkább arról van szó, h szép gyereket szeretnétek mutogatni ?:D
2011. aug. 28. 15:13
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén? átfutott az agyamon a 9 hónap alatt, mint sok más is. Mi lesz, ha csúnya, ha sérült, ha kicsi, ha nagy,ha buta, ha túl okos, ha anyósra/apósra/sógornőre/más, nem preferált rokonra fog hasonlítani stb, stb, stb.

A fiam egyébként gyönyörű baba lett, és nagyon szép kisgyerek. Most másfél éves, sokan még most is kislánynak nézik, szőke haja van és nagyon szép arca.

De szerintem teljesen normális, ha egy anyuka nem csak a rózsaszín felhőn lebeg, hanem meg tudja fogalmazni a félelmeit is.

2011. aug. 28. 15:53
 13/14 Drebin válasza:
Érdemes számot vetni a lehetőségekről, hogy milyen lehet majd a gyerek! Gyermeket vállalni nagy felelősség és szvsz akiknek a családjában itt is, ott is sok az előnytelen külsejű ember, nagy eséllyel csúnya gyerekre számíthat. Sajnos kevés vígasz egy csúnyának hogy szeretik a Szülei mert mikor tetszeni szeretne a másik nemnek, ismerkedni szeretne és Párt találni akkor édeskevés az hogy otthon Faterék szeretnek!!! Életünk nagyrészében ez a tény ami dominál, ... mikor suliban felsős leszel nézed a csinos lányokat, Tanárnőt!
2017. aug. 24. 16:23
 14/14 anonim válasza:
Gondolom már tárgytalan, elég régi kérdés, de én örülnék ha vörös nagy lobonca lenne a születendő gyerekemnek, annak is ha szeplős lenne. Az összes többi, anyajegy rossz látás és stb. az pedig ugyanúgy öröklődik, mint az előző kettő. Ha neked vannak és nem szereted őket, akkor előbb tanuld meg magadat szeretni, mielőtt gyereked lenne :D Anélkül elég boldogtalan az ember élete..
2019. jan. 11. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!