Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » GYES alatt felmondhatok a...

GYES alatt felmondhatok a munkahelyemen?

Figyelt kérdés
2011. aug. 28. 07:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szerinted van ma Magyarországon olyan munkáltató, aki ad végkielégítést, ha nem muszáj????
2011. aug. 28. 23:57
 12/12 anonim ***** válasza:
71%

Igen van, nem is kevés.

És mellesleg végszóként azt is leírnám, hogy a hozzászólásod, amire reagáltam pontatlan volt, mert azt írtad: "1. Ha felmond GYES alatt, nem kaphat álláskeresési támogatást, mivel az csak akkor jár, ha a munkáltató mond fel, az meg nem mondhat fel egy GYES-en lévő munkavállalónak."

Ez nem igaz, hiszen később leírtad, hogy kaphat, csak 90 nappal később. Én ezt nem tudtam, ezért kértem elnézést., De abban igazam volt, hogy hülyeség, hogy egyáltalán nem kaphat álláskeresésit.

Bocs, de ezt még le kellett írnom.

2011. aug. 29. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!