S. O. S! Babakocsi feladása postán?
Segítséget szeretnék kérni!Eladtam egy babakocsit,de nem tudom,hogyan zajlik a postázása...Kérem aki tud segítsen!Hogyan csomagoljam és mennyibe kerül a feladása?
Nagyon köszönöm előre is!
Én is adtam fel babakocsit.
Az enyém könnyűszerkezetes volt, így dobozostól nem volt 20 kg, pedig 3 részes volt.Így belefért az 1050ft-os postába.De ha ráírod az értéket akkor 1600ft.
Jó nagy doboz kell.A miénk egy nagy lcd-s dobozba fért bele.
Én egy éve vettem kocsit, szintén postán. Jó nagy dobozban hozták, szétszerelve. Kb. 2000.-Ft volt a költsége, mert értékbiztosított csomagként jött, ajánlottan. Én a te helyedben szétszedném darabokra, a kerekeket egyenként csomagold nylonba, hogy ne kenje össze a kocsit. De egyébként minden részét becsomagolhatod külön is, mielőtt dobozba teszed.
Esetleg még a futárszolgálat is jó megoldás, ott háztól-házig szállítják. Érdemes utána nézni.
Sok sikert!
Ha dobozba teszed, mehet standard csomagként 1050ért, vagy start csomagként 1690ért. Az utóbbi drágább, de jobb.
Viszont, ha nem dobozolsz, hanem egy nagy zsákba csomagolod a kocsit, akkor mehet nem standard csomagként, 1590 ért.
Én egy graco quattrot adtam el így, hordozóval, mindennel.
A lényeg, hogy 20 kgnál ne legyen nehezebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!