Ha nagyon vészes a fogzás mit ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Lányomnak most jön az 5. foga, de kegyetlenül szenved vele. A Dentinox gél nem használ rá, és a fájdalomcsillapító kúpot kinyomja. Éjjel szegény alig alszik, üvölt és sikít, nem lehet megnyugtatni. Adjak neki Nurofent vagy valami hasonlót?
Vagy milyen más megoldás jöhet szóba?
Olvastam pár fogzással kapcsolatos kérdést, de kíváncsi lennék, hogy jelenleg ti mit használtok nagy fájdalmakra a babátoknál?
11 hónapos most
A homeopátiát kérlek ne ajánljátok, köszi.
2011. aug. 23. 13:46
1/4 anonim válasza:
Én nurofen párti vagyok. Persze, csak akkor, ha már semmi nem segít.
6,5 hónapos kisiú anyukája
2/4 anonim válasza:
Nekünk ezt ajánlotta ma a védőnő:chanoruni levulganis 15ch.azt mondta ez kicsi bogyó,gyógyszertárba lehet kapni,5golyót kell vízbe oldani és 2* 1nap lehet neki adni.nekünk most jön a 3. felül és igen csak küszködünk vele.remélem tudtam segíteni.
3/4 anonim válasza:
bocsi rosszul írtam le a nevét:Chamomilla Vulgaris Ch 15 helyesen.bocsi csak nem tudtam kiolvasni
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy válaszoltatok!
2011. aug. 24. 14:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!