Mi a véleményetek a Zoé névről?
Sziasztok :) arra jutottunk a párommal hogy Zoé lesz a neve a babának a vezeték név Mészáros, Mészáros Zoé szerintetek milyen ? és ha szeretnétek ajánlhatok kislány neveket :))
Köszi a válaszokat!:)
26/L
Szerintem aranyos név, ismerek is egy ilyen nevű kedves kislányt:) Ami számomra egy picit sántít, hogy túl magyaros a vezetéknév hozzá. De ha Nektek tetszik, és ilyen jól megegyeztetek rajta, akkor kár bárki másra hallgatni.
Írok azért néhány nevet, ezek nem ajánlások, csak nekem tetszenek, hátha...:)
Lilla (kislányom:))
Linda
Kincső
Fruzsina
Nekem nagyon tetszik. Ha kislànyom lenne, Mira lenne a neve, de ùgy nèz ki kisfiù, Zalán lesz :-)
20h km
Nekem tetszik a Zoé, bár korábban idegenkedtem tőle, de mostanra két ismerős kislányt is így hívnak. Talán általuk tetszett meg.
A Mészáros név mellé illik a rövidsége miatt, de az "s" és "z" mássalhangzók találkozása engem kimondottan zavar.
nem szép a hangzása az "s" és a "z" találkozása miatt.
a Fruzsináról nem is beszélve, ráadásul az a név mássalhangzó-torlódással kezdődik. szerintem nem illenek össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!