Dr Seres Andrea- Nyíregyháza! Ajánlanátok?
Olvastam már róla több kérdést,mindenki mást mondott..olyan írjon,aki tudja is milyen ő,nem csak rémhíreket hallott felőle.Illetve én magándokinak szeretném őt,úgy mennyibe kerülne körülbelül egy első nőgyógyászati vizsgálat?
Köszönöm a választ! 20/L
Sziasztok!
Gondoltam frissítem kicsit a dolgokat. Szülész, nőgyógyász - endokrinológus szakorvos lett közben a Doktornő. Szakmailag profi, nagyon ott van, új és külföldi technikákban is. Nem földhöz ragadt, egyenesen lehet vele beszélni mindenről és végtelenül türelmes.
Mindenről szakszerű tájékoztatást ad, érthetően elmagyarázva.
Nála született a kishúgom 2005-ben, a keresztfiam is.
Személy szerint már 8-9 éve járok hozzá. Sajnos problémák is voltak amikbe ütköztünk az én egészségügyi állapotomat illetően, de teljesen rábíztam magam és minden a helyére került. Fogamzásgátlásban is teljes mértékben széleskörű látószöggel rendelkezik, és személyre szabott ajánlatot ad, hogy mi lenne a megfelelő. Emlővizsgálatot és fizikális kismedence vizsgálatot is mindig csinál, nagyon nagyon alapos.
A felettem írt rosszindulatú kommenteket csak annyit tudok írni, hogy emberből van, biztosan vannak személyes problémái és nehézségei, biztosan van rosszabb napja, mint mindenkinek. Összességében mosolygós, kedves, tisztelettudó, igen elvárja a magázást (ami amúgy eü-i Egyetemen tanítva is van, szabályozva) de a tiszteletet ugyanúgy vissza is kapod tőle.
A Jósa András kórház szülészeti osztályán van, a kollégái között is ahogyan láttam elismerik a szakmai tudását. Én magánrendelésre járok hozzá, ha nem veszi fel, utána pár órán belül mindig visszahív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!