Hogyan tudnam ravenni a paromat minel hamarabb a gyerekre, eskuvore?
Mindenki örül,hogy van véleményed,csak senki nem kíváncsi rá! :-)
A pontozgatás meg nem az én reszortom!!!-mert valaki lehet a százalékok miatt nem fogja figyelembe venni amit írtak,holott lehet pont a témában jártas. (egy ügyészt képesek voltak lepontozni,a jogi kérdések kategóriában!)
Szóval bárki pontoz,az sunyi!
És nem,nem mondanám azt,hogy titkolja el a terhességet! Talán beszélnie kellene vele nyíltan,mert ez a "spórolás" csak kifogás! Erre utalt amit a Kérdezőnek írtam. Idézem:
Biztos vagy benne,hogy ennek a férfinek szeretnél szülni? ...Te tudod!
És a legelső mondatom a legelső válaszban is erről szólt!
"Sporolni szeretne elobb, de a penz mindig elmegy, csak en dolgozom."- ez lustaság! Nem hiszem el,hogy egy nő kint el tud helyezkedni,egy férfi,akinek az az otthona,meg nem! Lusta,nem akar dolgozni a férj!- mert "(Ha hazassag lenne, a bolar tradiciok miatt csak o - "az asszonynak otthon a helye") "
A férfi persze használja az eszét,de nem arra,hogy spóroljon,hanem arra,hogy ne kelljen dolgoznia! Ha az egyetlen ok az lenne,hogy előtte még spórolna,akkor elmenne dolgozni!
Legyen szép a napod!!!! :-)
Nem véleményt írtam, hanem azt magyaráztam el, hogy miért hülyeség és gusztustalan aljasság a válaszod. De ha nem érdekel, miért olvasod, és főleg miért reagálsz rá?
Na jó, én befejeztem ezt a témát, csavargathatod ahogy akarod, egyértelmű volt, hogy azt tanácsoltad a kérdezőnek hogy a pasi tudta nélkül essen teherbe, és akárhogy is téped a szád, ez undorító dolog. Akkor is, ha nem érdekel a véleményem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!