Hogy vállt be az intim mosakodógél?
Figyelt kérdés
Én sajnos folyton gombás lettem a terhességem alatt. Akkor mondták nekem,hogy ezek nem csak a rossz baktériumokat ölik meg,hanem a jókat is,és ettől alakul ki. Most a Baba szappant használom.2011. aug. 16. 15:27
1/12 anonim válasza:
Én terhességem előtt is,alatt is meg most is használok intim mosakodót.De sose volt semmi bajom tőle.
2/12 anonim válasza:
A Baba szappan az egyik legrosszabb választás szerintem. A szappan alapból teljesen felborítja a hüvely ph-t. Intim mosakodóból olyat válassz, amely illatmentes és savas kémhatású. Én pl. a Sábát szeretem.
3/12 anonim válasza:
Én rengeteg intim mosakodó gélt próbáltam már, de csak egyetlen egy használt: az eucerin intim mosakodó. Igaz kicsit drágább, mint a többi, de hatásosabb is. A másik, ami használt a gombásodás ellen, hogy előbb intim zuhannyal kimostam magam és utána egy tampont natúr danon activiába mártottam és 20-30 percre betettem. Nekem csak ezek jöttek be, de így is vissza-visszajött a gombám, de ritkábban. Annyit még azért hozzátennék, hogy nem vagyok/voltam kismama, de rengeteget szenvedek a hüvelygombával, így már rengeteg minden kipróbáltam. Ja és gyakran iszom a cickafarkfű teát és ez is segít fenntartani az egyensúlyt. De hangsúlyozom, hogy én nem vagyok kismama, így nem tudom, hogy terhesség alatt ezek mennyire használható módszerek.
4/12 anonim válasza:
nekem a védőnő ajánlott egyet, csak patikábna lehet kapni: Saforelle a neve. próbáld ki!
5/12 anonim válasza:
Hát én is használtam már többfélét de arra nagyon emlékszem hogy az oriflameból rendeltem egyszer egy intim mosakodóhabot és borzasztóan begyulladtam tőle hát repült is a kukába(tuti attól volt).Most rossmanos van ez bevált!
6/12 anonim válasza:
Sajnos én is hajlamos vagyok minden vackot összeszedni. Minden nap használok intim mosakodót, ha véletlen elfogy, és pár napig nem használom, már jön is a viszketés... Útálom!!!!!! Persze 35 hetes terhesen is megtalált... :(
7/12 anonim válasza:
Nekem is sokáig rossmannos volt,de nagyon kiszárította a bőrömet.Most Niveát vettem.
8/12 anonim válasza:
Szia!
Hát én sajnos nem találok összefüggést. Akkor is volt gomba mikor sima tusfürdőt használtam, és mikor intim gélt akkor is. Már ott tartok, hogy kb fél évente megtalál. Baromira elegem van belőle. Terhes vagyok, így még rosszabb. Most fogok századjára orvoshoz menni ezzel a szarral.
9/12 anonim válasza:
Saforelle intim mosakodó!!!Ez a legjobb....
A Baba szappan a legrosszabb, amit tehetsz!!!!!!!
Üdv:egy kozmetikus anyuka
10/12 anonim válasza:
Szia!
Nekem a Lactacyd Feminától volt minden bajom,váltottam a Nivea Intimóra,az nem okoz semmi panaszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!