Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Dekor tapéta mesefigurákkal?...

Dekor tapéta mesefigurákkal? Hogy nézne ki?

Figyelt kérdés
A férjem szeretnék,ha a babaszoba egyik falán mesefigurák lennének. Ezzel nekem nincs is gondom, de nagyon tetszenek ezek a modern dekor tapéták is. Nekem sok lenne, ha összes fal figurás lenne. Hogy nézne ki,ha csak az egyik fal lenne mesefigurás, a maradék falak pedig kapnának egy-egy dekor tapéta csíkot?
2011. aug. 15. 17:04
 1/9 A kérdező kommentje:
Szóval: a férjem szeretné :)
2011. aug. 15. 17:07
 2/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem rakjatok körbe mesefigurás bordűrcsíkot és a falra 1-2 helyre dekorgumiból mesefigurákat,vagy a festékboltba szoktak lenni különböző módon feltehető mesehősök!Nézzetek körbe ilyen boltokba!

2011. aug. 15. 17:08
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

A bordürcsíkot kilőttük már az elején, mert a férjemnek nem tetszik. Nem tudja megmondani miért, csak nem!

Meg azon picik a figurák!

2011. aug. 15. 17:10
 4/9 A kérdező kommentje:
A dekorgumi nem rossz egyébként. Csak még mindig nem tudom,hogy hogy fog kinézni az modern-elegáns tapéta, és a figurák!
2011. aug. 15. 17:11
 5/9 anonim ***** válasza:

Beszéld le a tapétáról ha tudod!És akkor egy szép színnel lefesteni a falat,körbe a bordűrtapétacsík mesefigurákkal és fölé a dekorgumis mesefigurák!:)

Elsö voltam!

2011. aug. 15. 17:16
 6/9 anonim ***** válasza:

Ja bocsi az első kommentet nem olvastam a csíkról..:)

Akkor egy egyszerűbb tapéta kellene és azokra a mesefigurák.Ha túl díszes a tapéta akkor sok lenne pluszba a figarák.Vagy mesefigurás tapéta az egész szobába ami nem annyira "tömött"!

2011. aug. 15. 17:19
 7/9 anonim ***** válasza:
Figarák=figurák:)
2011. aug. 15. 17:21
 8/9 anonim ***** válasza:

Igaz én felnőttben láttam olyan megoldást, hogy nagyon ütős mintás tapétát tettek az egyik falra, a többi pedig a tapétán található szín nagyon finom halovány árnyalata volt, illetve a hálóban erősebb...

Hogy ez most mesehősökkel hogyan működne nem tudom, felnőttben nagyon tetszett.

[link]

itt van egy két szép belső.

Illetve ha keresel tapétamatrica, egy egy teljes jelenet egy falnyi méretű matrica... fifi dorka, verdák hercegnős tengeres kalózos van...

2011. aug. 15. 18:59
 9/9 anonim ***** válasza:

mi ugy oldjuk meg a lanyunk szobajat, hogy 3 fal mosott rozsaszin egy fal es a plafon pedig krem.

ezen a krem falon lesz falmatrica a tobbi falon ugy is butorok ablak es ajto van.

2011. aug. 15. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!