Dekor tapéta mesefigurákkal? Hogy nézne ki?
Szia!
Szerintem rakjatok körbe mesefigurás bordűrcsíkot és a falra 1-2 helyre dekorgumiból mesefigurákat,vagy a festékboltba szoktak lenni különböző módon feltehető mesehősök!Nézzetek körbe ilyen boltokba!
Köszi a választ!
A bordürcsíkot kilőttük már az elején, mert a férjemnek nem tetszik. Nem tudja megmondani miért, csak nem!
Meg azon picik a figurák!
Beszéld le a tapétáról ha tudod!És akkor egy szép színnel lefesteni a falat,körbe a bordűrtapétacsík mesefigurákkal és fölé a dekorgumis mesefigurák!:)
Elsö voltam!
Ja bocsi az első kommentet nem olvastam a csíkról..:)
Akkor egy egyszerűbb tapéta kellene és azokra a mesefigurák.Ha túl díszes a tapéta akkor sok lenne pluszba a figarák.Vagy mesefigurás tapéta az egész szobába ami nem annyira "tömött"!
Igaz én felnőttben láttam olyan megoldást, hogy nagyon ütős mintás tapétát tettek az egyik falra, a többi pedig a tapétán található szín nagyon finom halovány árnyalata volt, illetve a hálóban erősebb...
Hogy ez most mesehősökkel hogyan működne nem tudom, felnőttben nagyon tetszett.
itt van egy két szép belső.
Illetve ha keresel tapétamatrica, egy egy teljes jelenet egy falnyi méretű matrica... fifi dorka, verdák hercegnős tengeres kalózos van...
mi ugy oldjuk meg a lanyunk szobajat, hogy 3 fal mosott rozsaszin egy fal es a plafon pedig krem.
ezen a krem falon lesz falmatrica a tobbi falon ugy is butorok ablak es ajto van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!