Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Berta névről?

Mi a véleményetek a Berta névről?

Figyelt kérdés
Van ilyen nevű ismerősötök?
2011. aug. 9. 22:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
nagyon öreglányos név.
2011. aug. 10. 15:11
 12/17 A kérdező kommentje:

vicces:)

Kíváncsiságból tettem fel a kérdést, mert magamon kívül nem ismerek mást, akit így hívnak! :D

26 éves vagyok, 165 cm, 54 kg, széparcú csinos, kedves, jófej, stb... :) Szóval nem olyan, mint amit leírtatok, pedig tényleg olyan hangzású a név. Már volt aki mondta is, hogy hát a nevem alapján nem ilyennek képzelt el.

:)

2011. aug. 15. 15:05
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
...és nem gondoltál rá, hogy nevet változtass? tényleg szörnyű ez a név. anyukádék milyen indíttatásból adták ezt neked?
2011. aug. 16. 17:13
 14/17 anonim válasza:
100%
Engem is Bertának hívnak, és én se felelek meg az itt leírtaknak....sőt. 23 éves vagyok, és igazán nem panaszkodhatok. Korábban én is kaptam hideget-meleget, általánosságban vagy valakinek nagyon tetszett, vagy valakinek nagyon nem a nevem. Ha bemutatkoztam egyből jöttek a megállapítások, hogy "Jéé, a szomszéd kutyáját is így hívják!", vagy, hogy "Ez nem férfinév?", vagy, hogy "Úgy, mint a mozdonyt/ágyút...?" és még sorolhatnám. Volt egy-kettő, aki azt mondta, hogy ritka és különleges név. Aztán olyan is volt, aki közölte, hogy egyáltalán nem illik hozzám. Egy darabig zavart, hogy sokan ennyire nyíltan kimondják, hogy mi jut róla eszükbe, de aztán büszke lettem rá. És most már csak nevetek ezeken a megjegyzéseken. Több ilyen nevű ismerősöm is van, akikkel véletlen során ismerkedtem meg, és mindegyikőjük nagyon szép, dekoratív nő. Én pedig most már külön büszke vagyok a nevemre, hogy nem tucat név, a vezetéknévvel együtt pedig egyedül vagyok vele az országban. És ha látják, hogy nem szégyelled a neved, akkor a hozzáállás is más. A legtöbb ember a nevem miatt az elsők között megjegyez, ami eddig még mindig csak a hasznomra vált. Úgyhogy az utolsó válaszolóra reagálva, szerintem egyáltalán nincs okunk nevet változtatni, mert se nem gáz, se nem ronda név. Nekem jó pár igencsak népszerű név azóta nem tetszik, mióta ismerem a kevésbé szimpatikus tulajdonosát. Ez fordítva is működhet... az ismerőseidnek erről a névről már tuti nem egy ágyú jut eszébe, hanem egy aranyos, szép lány, Te.
2011. szept. 7. 13:36
 15/17 A kérdező kommentje:
engem gyerekkoromban zavart, mert gyakran csúfoltak - de bárkit bármilyen névvel lehet csúfolni. Azóta viszont nekem gyakran mondják, hogy nagyon szép név, és én is nagyon szeretem, hogy ritka név. :)
2011. okt. 4. 15:33
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Megjelenésre én sem panaszkodhatom,habár elég harsány a személyiségem.én mindig pozitív visszajelzéseket kaptam.

üdv; Berta :)

2011. okt. 31. 19:58
 17/17 A kérdező kommentje:
:)
2011. nov. 3. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!