Ha a terhesség alatt semennyit sem nőtt a mellem, akkor tényleg nem lesz tejem?
Mindenki ezzel "riogat", és már kezdek hinni nekik.
28+3 hkm
A kettőnek semmi köze egymáshoz. Nekem még kisebb is lett a mellem, mert félideig hánytam, és ami lemegy, mindig a mellemből megy le:(
Mégis volt tejem, és 14 hónapos koráig szoptattam a fiamat.
Nekem meg óriásit nőtt, és mégse volt tejem. :(
Szóval hidd el, hogy nem a méret a lényeg! :))
:) Köszi a választ.
Hát ez az, hogy nálunk sem "arról híresek" a nők (anyai ágon), hogy ömlik a cicijükből a tej :S Emiatt is veszem fel annyira ezeket a beszólásokat.
szia, nekem szintén nem nőtt a mellem, mégis volt tejem bőven!
Anyu annak idején már engem sem tudott sokáig szoptatni (néhány hónapig csak), tesómékat még addig se, sokat stresszelt, meg ő úgy állt hozzá.
Ne aggódj, ettől nem leszel rosszabb anya -ha nem tudnál szoptatni- de ne is vedd "szentírásnak" a család női tagjait, hiszen Te egyedi vagy, lehetnek ilyen téren sokkal jobb adottságaid is :)
(anyósom egyébként 4 gyereket alig szoptatott, mert 3 óránként etette őket nagyon szigorúan, aztán az 5.nél már nem volt erre ereje, etette, ha éhes volt, 1 éves koráig szoptatta a legkisebbet, szóval nála pl. ez volt a gond :) Sok sikert és boldog babavárást!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!