Aki a maximum gyedet kapja az mennyi nettoban? Írjatok sokan légyszi!
Figyelt kérdés
Nem a tgyás, hanem utána 2 éves korig. Linkeket ne írjatok!!
Köszi!
2009. ápr. 10. 08:06
11/21 anonim válasza:
előttem szolonak ....nem tudom én nem kapok levették a fizu papiromrol is a jóváirást pedig eddig mig nem voltam gyeden minden honapban kaptam... ezzel akkor most mit tudopk csinálni??hogy legalább akkor most megint kapjak...
12/21 anonim válasza:
Utolsónak: akkor valószínűleg tb-kifizetőhely a munkahelyed, ha tőlük kapod. Mondd meg, hogy igenis jár, magyarázzák már el, hogy miért nem kapod? Más jövedelmed úgysem lehet, tehát azzal nem lehet magyarázni, hogy átlépted a jövedelemküszöböt. Nekem amikor én intéztem még nem volt kifizetőhely a munkahelyem, ezért az eg.biztosító pénztárhoz mentem és kértem, hogy következő hónaptól adják a jóváírást. Azóta is úgy kapom. A könyvelő voltam.
13/21 anonim válasza:
Ja és a gyed ha jól emlékszem egyéb BÉRJÖVEDELEMNEK számít, és ez a kulcs, mivel bérjövedelem után jár az adójóváírás, ha egyébként a plafonját nem haladtad meg. Maga az adóbevallás nyomtatványa is úgy van megszerkesztve, hogy önmagától beírja a program, erre mennyi adójóváírás adható.
14/21 anonim válasza:
Aki 83 ezer körül kap annak mennyi volt a fizuja?? illetve nem 3 gyereke van véletlen??
Egyszerüen nem értem hogy miért kapok 4 ezerrel kevesebbet mikor 135 bruttón voltam.
15/21 anonim válasza:
nekem is 135 e a bruttom és csak 72 e kapok most igy h gyeden vagyok és meg is lepett h ilyen kevés....nem értem miért...
16/21 anonim válasza:
utolsó előtti vagyok...fúúú ez egyre durvább:) tök úgy tünik mintha randomra változna ez a bűvös összeg:) vagy kifizető helytől függ? nekem az Jász-Nagykun-Szolnok Megyei mep utalja..
17/21 anonim válasza:
Szerintem azért kaptok kevesebbet,akiknek 135 e a bruttója, mert a gyed a bruttó fizunak a 70%-a. A maximális gyed összege 100.100.-Ft. a ti fizutoknak nem ennyi a 70%-a hanem kevesebb valamennyivel. 90 valahányezer bruttó!
18/21 anonim válasza:
De akkor miért nem egyformán kevesebb amit kézhez kapunk? :)
meg más ismerőseim korábban is 83 ezret kaptak még azelőtt h 100100 re emelték.
hát ez van:(
19/21 anonim válasza:
Én 72.000ft-ot gyedet kapok,maximum-gyedem van (Bruttó 101.100ft).Idén nem kértem külön az adó jóváírást ez havi szinten nettó 11.000 forint körül van,de az adóbevallásnál egy összegben visszakapom majd.
20/21 A kérdező kommentje:
Háát köszi lányok, csak kapkodom a fejem:) nekem több, mint 200 ezer volt a bruttom, de csak 70 körül kapok mindig. Remélem így most egy összegben visszakapom a különbséget...
2009. ápr. 14. 14:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!