Vmi történt mostanában a párommal. Nálatok volt ilyen?
5 hónapos múlt a babánk, imádja. Engem is szeret (állítólag). Tudom, h nem könnyű apának lenni, de amit az elmúlt hetekben csinál, az több a soknál.
Szinte minden másnap későn jön haza (nem csajozik), haverokkal lóg, feszült, bunkón viselkedik, majd hízeleg. Nyafog, ki kell nyalni a s*ggét, ha rászólok, h fáradt vagyok, megsértődik.
A szexuális életünk még nem a régi, de már kezd rendeződni.
Nem vagyok házisárkány, próbálom rendben tartani a lakást - több-kevesebb sikerrel. A gyerek körül szinte mindent én csinálok, neki minden nap frisset főzök, kiszolgálom, reggel vele kelek, este megvárom.
Eddig aránylag türelmes voltam, de ma este betelt a pohár.
Részegen jött haza, a héten már másodszor. Egyébként nem szokott inni, 2 feles, 2 sör után K.O., de ma alig állt a lábán! Nem tudott összefüggően beszélni, ruhástól bedőlt az ágy közepére és alszik azóta is!
Megőrülök tőle! Az utóbbi pár hétben ilyen, eddig nem volt.
Mit tegyek? Mi lehet a baj? Nálatok volt hasonló? H oldódott meg?
Tőle kellene megkérdezned, hogy mi a baj, mert erre csak ő tudja a válszt. Mi nem fogjuk tudni megoldani a gondotokat.
Beszélgessetek, őszintén, nem vagdalózva, hanem őszintén. Mi a gond, miért, mit tehtnétek, hogy megváltozzon...stb.
Ha kell, kérjetek szakembertől segítséget.
Szia!
Hasonló még nem volt, de volt más, amin kiakadtam... szóval én nem szólnék, az sokszor jobban bosszantja és elgondolkodtatja a férfiakat. Hagyd, hogy holnap szóba hozza a témát, ha nem szól, várj pár napot, és utána tedd szóvá, de ne durván. Azzal szerintem ellenkező hatást érhetsz el, nem biztos,hogy jönni fog a megbánás. Nálunk legalábbis ez a jó taktika! Továbbra is hősiesen teszem a dolgom, nem veszem igénybe a segítségét, de nem is morgok, így idővel már a férjem kezdi egyre rosszabbul érezni magát.
Sok sikert!
Na, ennek a mártírkodásnak, kedves előttem szóló semmi értelme. Ebből lesznek a szótlanul egymás mellett élő párok, akik már csak utálni tudják egymást.
Igenis meg kell beszélni. Meg kell kérdezned, hogy mi történik, hiszen csak ő tudja elmondani, hogy mi zajlik benne. (lehet valami problémája a munkahelyén, a családban és lehet, hogy a köztetek lévő kapcsolatban nem ért oké valami.) De beszélned kell vele.
Köszi a válaszokat!
Látom, vki megint jót szórakozott a lepontozással! Én mkit hasznosnak ítéltem.
Ma reggel (is) felkeltem vele, próbáltunk beszélni, de sietett. Azért bocsánatot kért, megbánta bűneit. ;)
Még vár ránk egy nagy beszélgetés, de legalább az kiderült, h vmi haver kapta el az utcán, amikor jött haza, szülinapot ünnepeltek.
Köszi mkinek!
Na hát kedves második hozzászóló én csináltam már így sokat a párommal, tudod mi lett? Le sem szart. Sajnos. Úgyhogy hozhattam én fel pár nap múlva a dolgokat, már nem is emlékezett rá. Segíteni meg és hogy még rosszul érezze magát emiatt? Sajnos ez az idő már elmúlt nálunk. Örülök hogy nálotok működik. Olyan jó lenne ha nálunk is működne! De erről csak álmodhatok max! Sajnos.
Kedves kérdező! Én is javaslom azt amit a második válaszoló hátha neked bejön. Bár te ismered a párod.
Egy a lényeg, mindenképp megbeszélni!!!! Szépen, nyugodtan, nem vagdalózva!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!