Kislánynevet keresünk Kovács vezetéknévhez, már van egy Hanna és egy Kitti nevű kislányunk, mi legyen a haramdik csajszi neve?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 9. 15:01
12/19 anonim válasza:
NIKOLETT,HENRIETTEA,REBEKA,ALEXANDRA,ANASZTÁZIA
13/19 anonim válasza:
Szia! A Kovácshoz minden illik, de mivel elég rövid, én hosszabb keresztnevet adnék neki, legalább 5 betűset. Valóban ütős, ha ugyanazzal a hanggal kezdődik a kettő, ezért:
Kovács Klaudia
Kovács Kinga
Kovács Kornélia
Kovács Kendra
Kovács Kamilla
Kovács Kármen
Kovács Katalin
Kovács Ketrin
Kovács Kiara
Ha rövidebb nevet találtok, esetleg egy harmadik névvel dallamosabbá tehetitek..
Pl
Kovács Zoé Lilien
Egyébként a kedvenc lány neveim: Jázmin, Kitti, Kamilla, Napsugár, Emma. :)
14/19 anonim válasza:
Juj, nekem elsőre a Netti jutott eszembe. Mert olyan vagányan hangzana, hogy hasonló neve van a három lánynak. Mármint hangzásilag. Mind rövid név és a végén van egy dupla mássalhangzó. Nekem tetszene még a Fanni, Anna (bár ez a Hanna miatt annyira nem jó), Ronett.
16/19 A kérdező kommentje:
köszi a válaswzokat én is olyan neevt keresek bár csak én mi hasonlít a másik kettőhöz hát nekem a sok név közül amit ide irtatok a Netti nagyon tetszik
2009. ápr. 17. 14:48
17/19 anonim válasza:
Nelli,Lilla,Fanni,Hella,Bella...de azóta megszületett.Hogy hívják végül?
18/19 A kérdező kommentje:
luca lett
2012. jan. 15. 21:18
19/19 anonim válasza:
kitti, enikő, bea, beáta, borbála
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!