Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kiderült a páromnak 1 éve van...

Kiderült a páromnak 1 éve van valakije,és itt hagyott a 4 hónapos kislányommal. Hogy vészelnétek ezt át?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 9. 07:13
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát én ezt nem értem, mostanában elment a férfiak esze...:( Sajnos mostanában egyre többet hallok ilyen esetekről, nem tudom megérteni, hogy lehetnek ilyen egoista sz..háziak! Egy 4 hónapos babát nem könnyű ellátni, pláne nem egyedül!!! Hogy vészelném át? Nehéz belegondolni, biztosan bőgnék, mint a fene, de ott a pici angyalkád, próbálj belőle erőt meríteni!!! A párod meg legyen boldog ott ahol van. Hamarosan rá fog ő jönni, hogy mekkora egy méretes marha, a szerelem el fog múlni és marad majd a nagy üres semmi...

Együtt érzek veled, próbálj erős lenni!!! Tudom, hogy nem könnyű, és mondani ezerszer könnyebb, mint megtenni. De a picurod legyen most mindenek előtt!!!

2009. ápr. 9. 07:30
 2/8 anonim ***** válasza:
85%
Én biztos nagyon sírnák, de arra gondolj, hogy ott a pici babád aki erőt ad neked. Eleje biztos nagyon nehéz lesz, de elfogod felejteni biztosan és találni fogsz egy rendes férfit magadnak aki becsüli a családját. Annak örülj, hogy kiderült mert én ismerek férfiakat akik évek óta csalják párjukat és közben ott van nekik a családjuk és nem egy gyerekkel.Sok erőt és kitartás kívánok neked. Egy év múlva már csak szánalmat fogsz érezni iránta.
2009. ápr. 9. 08:07
 3/8 anonim ***** válasza:
61%
Én is szétbőgném magam az biztos. Aztán nálam a szomorúságot felváltja a méreg. Azon törném az agyam hogyan álljak bosszút. Biztos, hogy nem láthatná a gyerekem és még a nevét se viselhetné, egy ilyen embernek. Gondolj arra, hogy még idejében megszabadultál tőle, nem kötődik még hozzá a kislány.Úgy sokkal nehezebb lenne.....
2009. ápr. 9. 08:17
 4/8 anonim ***** válasza:
78%
Előző válaszólónak nincs abban igaza, hogy a gyerek ne láthassa az apját, mivel annak a gyereknek apa is kell és hát joga van a gyereket látni. Csak az a lényeg, hogy ne a gyereken keresztül áljál rajta bosszút mert azt a gyerek sínyli meg sajnos.
2009. ápr. 9. 08:21
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Te szegény,igazán sajnálom...Szerintem most már ne bánkódj emiatt,elment tőletek és innentől kezdve még erősebbnek kell lenned,hiszen egyedül maradt rád a baba nevelése.Remélem nem vagy nagyon szomorú...Ne is tedd magad azzá,ezt úgy értem,hogy csinálj olyan dolgokat,amik elterelik a figyelmed a helyzetről.Már jó idő van,sétáljatok többet,a nagyszülők,barátnők is sokat segíthetnek...Járj el társaságba,persze amennyire a baba "engedi",vagy hívd össze te a barátaidat.A lényeg,hogy foglalkozz sokat,többet a kislányoddal és így talán hamarabb múlik a csalódásod.A k*cs*g apuka pedig nem tudja,milyen fontos pillanatokat veszít el.Fel a fejjel!
2009. ápr. 9. 08:24
 6/8 anonim ***** válasza:
88%
Szia. Én is egyedül nevelem a fiamat, aki szintén 4 hónapos. Nálunk nem a megcsalás volt az ok, de majdnem ugyanilyen szemét dolgot tett. Nehéz volt eleinte(mi már a terhességem alatt szétmentünk), de mára már sokkal könnyebb. Eleinte szomorú voltam, majd dühös, most pedig közömbös. Nem érdekel. A fiam nincs a nevén, ez hosszú, hogy miért nem. Most pedálozna érte, de ha eddig nem kellett neki, ezután se kelljen. Hidd el, a kedves apuka észhez fog térni, de Te akkor legyél erős, és küldd el a jó.... Ő veszített többet, és erre rá fog jönni.
2009. ápr. 9. 10:26
 7/8 anonim ***** válasza:
90%

Szia!

Én is egyedülálló anya vagyok, bár már a születése óta egyedül nevelem a fiam, így valamilyen szempontból könnyebb nekem, mert már eleve ehhez szoktam hozzá. A barátok, szülők segítsége nagyon fontos. Én sajnos többször is azt vettem észre, hogy ha valami gondom van, amit egyedül nem tudok megoldani, akkor a legtöbben úgy kezelnek, mintha lenne férjem és elvárják, hogy úgy oldjak meg mindent, mint aki nem egyedül él. Ilyenkor sajnos emlékeztetnem kell a barátaimat/szüleimet, hogy mi is a helyzet. De azért rendes mindenki nagyon.

2009. ápr. 9. 11:57
 8/8 anonim ***** válasza:
Hat en a 3.at varom 20 hetes vagyok.Apuka lelepet egy 16 evessel.Külföldön elek semmi segitsegem sincs a masodik babam meg csak 1 eves.DE TUL FOGJUK ELNI!!!!!!!Te is hidd el minden rendbe jön.
2010. jan. 25. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!