Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Marad energiád/idod/kedved a...

Marad energiád/idod/kedved a baba mellett a párodra?

Figyelt kérdés
Nálam mostanában egyre inkább gond, nagyon szeretem ot, de estére már általában nagyon fáradt vagyok, éjjel is sokszor kelek a kicsihez (1 éves) és csak úgy odabújni sincs mindig kedvem. .. Más is van így?
2009. ápr. 8. 23:55
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát mit mondjak....hassonló a szitu...De kell velük is foglalkozni mert rá mehet!
2009. ápr. 9. 07:54
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi... a kapcsolat!
2009. ápr. 9. 07:55
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Az en babam meg csak 5 hetes de ugyan az a gondom. Nincs kedvem hozza, ha o kozeledik akkor sem...mar feltem h velem van a gond, de akkor nem.

Faradt vagyok, a picihez en kelek ejjel, nappal is foleg az enyem, es itt a haztartas...szoval ez van

2009. ápr. 9. 08:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez a helyzet, de éppen ma tettem egy fogadalmat, hogy változtatok, mert nem szabad, hogy így legyen a továbbiakban. Megpróbálok mától normálisan felöltözni (bár a pokolba kívánom, pont megtenné a pizsi, vagy a melegítő), kisminkelni egy picit, kedvesebb lenni a férjemhez, és holnapra egy mozit is beszervezek, addig a keresztmami vigyáz 7 hetes kicsi lányunkra. Imádjuk őt, és minden időnket leköti, de azért találni kell egy egézséges középutat, hogy ne menjen rá a kapcsolat. Próbáld te is kicsit "megerőszakolni magad", mégha nehezedre is esik, nehogy későn kapcsolj. Szerintem én is a 24. órában vagyok.
2009. ápr. 9. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!