Melyik hónapban született a gyereked?
januári, bár inkább nyári babát akartam volna. De az volt a jó benne, hogy úgy telt el a tél, hogy észre sem vettem.
A köv. baba decemberi lesz, szóval msot sem lesz nyári babám.
Május elején született. Nem tudtam tervezni előre, mert nehéz ügy volt, örültem, hogy sikerült teherbe esnem. A másodikkal ugyanígy leszünk, amikor sikerül...
Azét volt jó májusban, mert hamar ki tudtam vinni a levegőre, sokat aludt kinn. Télen tanult kúszni, mászni, felállni, mire megint jó idő lett, már sétálgattunk kii a következő nyáron.
a nagyobbik október 29,a hozzátápláláskor jó volt,hogy 6-7hónaposan már volt a kertben gyümölcs,viszont az elindulás 13hónaposan már némi gondot okozott,mind a cipő mind az idő miatt.
a kicsi június 2án.vele pont fordítva,nem voltak idénygyümölcsök,viszont nyár elején elindult,így könnyebb egy szandival.viszont nem olyan mértékben nő,így vagy nagy vagy már kinőtte a dolgokat.
szempontomból könnyebb volt ősszel szülni,mert nem voltam egész télen terhes,egyszerűbb volt az öltözés...
júliusi a kisfiam
hátránya: irdatlan meleg volt
előnye: óriás hasam volt, nincs az a kabát ami alá befért volna :)
A nagy januárban. Előnyei:
- a nyarat még kiélvezhettem, sokat jártunk fürödni és nyaralni is voltunk,
- ugyanígy a szilvesztert is :),
- nagy pocakkal elbújhattam a kötött pulcsik alá,
- az első pár hétben nem volt gond a bezártság, aztán már pikk-pakk tavasz lett,
- a hozzátáplálás is könnyű volt nyáron,
- mire nyár lett, nagyjából magához tért a testem a szülés miatti sokkból :)
Hátrányai:
- utáltam télen nagy pocakkal vezetni,
- ha hideg lett volna, kabátot kellett volna vennem (2006 tele extra enyhe volt, ezért nem volt rá szükségem).
- az első pár hónap tényleg macerás volt az öltöztetés szempontjából,
- és már majdnem tél volt, mire elindult a kisfiam, így igazából a lakásban tanult meg járni.
A kicsi novemberi, az meg azért volt jó, mert a nyarat még kettesben tölthettük a naggyal, aki szept-ben kezdte az ovit, így teljesen beilleszkedett, mire a kicsi megszületett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!