Mi a véleményetek a Klára névről? Hogy tetszik?
Figyelt kérdés
2011. júl. 29. 15:15
11/20 anonim válasza:
Nekem tetszik! Listámon is volt, de nem igazán ment a vezetéknevünkhöz + a férjem vétózta.
Nekem vannak ilyen "régi név" kedvenceim :)
pl. Terézia, Mária, Anna,
12/20 anonim válasza:
nekem nem tetszik bocsi , de a Kála nagyon :)
13/20 anonim válasza:
Nekem valahogy mindig tetszett...
De a kislányomnak én sem adnám.
14/20 anonim válasza:
Szerintem is régimódi, ne haragudj, de nekem nem tetszik.
15/20 anonim válasza:
Tőlem távol álló név,nincs ilyen nevű rokonom ismerősöm,és nem ez a lány-név-szerelmem,de ha egy ilyen nevű gyönyörűséges kislány babát látnék,biztos pozitív irányba változna a véleményem a névről! :)
16/20 anonim válasza:
Nekem tetszett, választottam volna is, ha a férjem nem vétózza meg.
17/20 anonim válasza:
Nekem tetszik, de valóban régimódi, így jelenleg nem adnám egy kisbabának.
18/20 anonim válasza:
szerintem olyan idétlen név, főleg a becézése: Klárika... fúúúúúúúúúúj!
19/20 anonim válasza:
Tetszik de én sem adnám. Inkább a Kála nevet választanám.
20/20 anonim válasza:
Volt egy időszak az életemben, amikor mindenáron azt akartam, hogy a leendő gyermekemet (ha lány lesz) Klárának hívják majd. Sajnos elég sok ilyen nevű hölgyet ismerek, és egyikőjükkel sincs túl sok kellemes élményem. Most úgy vagyok vele, hogy "szép név, de mégsem..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!