Evelin vagy Rebeka vagy Bettina? Melyik a szebb név és melyik névhez milyen embert képzelsz el. Nem tudok dönteni a 3 név közül. Mindegyik megy a vezetéknévhez.
Egyik haverom kutyusa volt Evelin, tündéri volt, nagyon szerettem, igazi személyiség. Később lett egy barátnőm is, aki Evelin, tündéri csaj, nagyon szeretem. A nevekkel kapcsolatos érzéseink csak addig mérvadóak, amíg nem ismerünk valakit igazán. Utána nem a név lesz fontos, hanem a személy. Rebekával Dunát lehetne rekeszteni, ezt nem adnám semmiképp a lányomnak, bár egyébként tetszik a név. Én ezért az EVELIN-re szavazok.
(Győzikéék lányán kívül nincs tudomásom cigány Evelinről, nem cigányt viszont többet is ismerek.)
Köszönöm mindenkinek a választ. A Rebeka, most hülyének fogtok nézni, de épp azért kerül háttérbe mert nagyon sok embernek tetszik és nem akarom, hogy a lányom olyan nevet viseljen amit szinte minden második ember, például Niki, Alexandra, Viktória
Még nem döntöttem, de ha döntök megírom, hogy mire esett a választásom:)
Én az Evelinre szavazok.Én is Evelin vagyok.(és nem vagyok cigány)
Szeretem is ezt a nevet...
Betti!
Evelin kényes cigányos,Rebeka meg nagyon otromba,sose adnám a gyerekemnek.
Szerintem a Rebeka cigányos, giccses.
Az Evelin név szép dallamos, nőies, csak Győzike miatt mondják, h cigányos.
Bettina elmegy, kicsit olyan semmilyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!